Welkom!

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 4

Van harte welkom op onze Passion 2 Create blog. Na een weekje hard werken is hij nu eindelijk helemaal ready to use!

Op dit blog ga je artikelen van verschillende categoriën terugvinden. Zo komen er leuke en leerzame artikelen op te staan van verschillende soorten hobby’s: van ouderwets breien en haken tot origami vouwen en van digitale fotografie tot photoshop. Ook kun je hier straks alles over beauty en fashion teruglezen: tips, reviews filmpjes, noem het maar op! En we zullen zo af en toe eens andere websites of blogs in het zonnetje zetten die binnen de categorie creatief/beauty vallen. Je zult hier dus een bom aan inspiratie kunnen terugvinden!

Ook zullen we af en toe mierzoete girly artikelen plaatsen met een hoog schattigheidsgehalte: wij zijn namelijk ontzettend fan van alles wat kawaii (schattig) is! Je zult hier dus af en toe ook een leuk artikel met een erg hoog awwwh-gehalte terug vinden.

Om het voor de bezoekers extra leuk te maken zul je hier ook gratis freebies kunnen vinden. Leuke downloads die je zelf kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je digiscrap hobby.  En dat is niet het enige: we zullen zo af en toe ook eens een leuke winactie of prijsvraag organiseren, zodat je hier ook nog eens wat leuks kunt winnen :wink:

Kortom, er gaan hier een hoop leuke, leerzame en fijne artikelen komen waar voor iedereen met een hobby wel wat leuks bijzit.
Ik wens je hier heel leesplezier toe!

Liefs,
Sandy

4 Responses

  1. Mano

    Hey sandy
    Wat heb je dat leuk gemaakt ,waar haal je de tijd toch vandaan :-)
    Ik ga zeker je blogjes volgen hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.