Nail art voor korte nagels.

geplaatst in: Beauty | 8

Ik weet dat er een hoop meiden zijn die, net als ik, niet gezegend zijn met mooie lange sterke nagels.

In mijn vorige nail art artikel kreeg ik een reactie dat nail art moeilijk was voor korte nagels, deels klopt dit omdat je minder ruimte hebt voor je design, maar ik heb voor jullie een nail art gemaakt met een korte tutorial voor korte nagels, lees verder als je wilt weten hoe je deze nail art kunt maken.

Mijn vreselijke nagels zonder er wat aan gedaan te hebben.

Ik ben begonnen met een manicure:

* Nagels schoonmaken

* Nagels bijvijlen.

* Nagelriem olie op je nagelriemen doen en inmasseren.

* Nagelriem vliesjes verwijderen en je nagelriemen naar achteren duwen.

* Tot slot kun je nog je nagels mooi polijsten met een polijstvijl.

tools

Daarna ben ik pas begonnen met mijn nail art.

* Ik ben begonnen met een nagel verharder, dit omdat ik mijn nagels sterker aan het maken ben, en je kunt hem ook goed als basecoat gebruiken.

* Ik heb mijn nagels vervolgens gelakt in de kleur Sold out for ever van Catrice, 2 lagen.

Prachtige kleur: Sold out forever.

* Toen ik dat gedaan had heb ik mijn nail art kwastje/potje gepakt van Essence en ben zwarte lijnen gaan zetten en vervolgens met het zelfde kwastje een aantal stipjes erbij gezet, dit kan ook met een dotting tool (speciale tool om mooie stippen mee te zetten) maar die heb ik helaas niet.

* Tot slot heb ik een topcoat van Konad gebruikt, mijn andere topcoats waren op.

En klaar is je frisse nailart.


Hebben jullie wat aan deze tutorial?
Als jullie hem gaan uitproberen show gerust de foto’s!

8 Responses

 1. Vivian

  Hey, ik ben een meisje van 11 jaar en heb deze nail-art uitgetest! Hij is echt vet gaaf! Ik ben ook best goed met nail-art, heb je misschien een nail-art voor New York?

 2. Jess

  Erg gaaf! Wel handig om zoiets te zien voor korte nagels. Alleen zijn ze bij mij nóg korter =| Vaak zit de nagellak meer op mn vingers dan mn nagels xD

  • Linda

   Dat probleem heb ik nu idd ook met mijn duimnagels, die moeten nog iets langer worden…

 3. Sandy

  Het lijkt me héél gaaf om eens te doen! Mijn nagels zijn de laatste tijd heel brak geweest, ik vermoed door wisselende hormonen (van de zwangerschap) in mijn lijf. De nieuwe nagel die nu groeit is ook echt anders, er zit zelfs een bobbel op mijn nagels nu, yuck :cry

  Zodra mijn nagels weer een beetje op lengte zijn ga ik ook een nailart uittesten, maar ja ze moeten dus eerst weer aansterken en ik moet nog eens kijken of ik mijn nagelriemen wat kan verschuiven, dan ogen ze in ieder geval ietsje langer :nana

  Ik heb vande week een heel mooi nagellakje gewonnen met een winactie, ik hoop dat ik die snel kan gaan gebruiken! :love
  http://www.indewatten.com/praatjes/upclose-and-personal/winnaar-deborah-lippmann-lakje/

  • Linda

   Ik wil best een keer nail art bij je maken hoor :)
   En errug mooi lakje heb je gewonnen!

 4. Sakura Imogen Yakarin

  Ziet er leuk uit, maar volgens mij moet best wel een vaste hand hebben en iets meer verstand van nagelverzorging dan ik :P Ik was nl. niet helemaal mee met de manicure ;)

  • Linda

   De vaste hand valt wel mee met dit design, als je een nail art striper hebt of een dun kwastje is het goed te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.