Winactie: jouw foto op een tegeltje! [gesloten]

geplaatst in: Winacties | 18

Nou, daar issie dan hoor: onze eerste winactie op de Passion 2 Create blog! En het is meteen nog een heel leuke winactie ook. Je kunt namelijk een tegeltje winnen met daarop jouw eigen foto en tekst! Deze winactie wordt namelijk mogelijk gemaakt door Tegeltjes.comDe webshop waar je zelf je eigen hippe tegel kunt laten bedrukken. :-D

Voorbeeld van een foto tegeltjeVoorbeeldje

Wat moet je doen om kans te maken op een tegeltje naar keuze?

1. Niet verplicht, wel lief als je het doet: plaats onderstaand bericht op jouw twitter:
Ik doe mee met de winactie van @passion2create en Tegeltjes.com: http://passion2create.nl/blog/?p=467
Mocht je deze optie gebruiken, vergeet dan niet om de link naar je tweet in je reactie te plaatsen.

2. Wel verplicht: plaats een reactie met daarin het antwoord op de volgende vraag:
als jij zou winnen, wat zou jij dan op jouw tegeltje laten zetten en waarom juist deze foto/tekst?

Meedoen kan tot en met zondag 27 maart aanstaande. Daarna zal tegeltjes.com een winnaar of winnares kiezen uit alle reacties. Vergeet niet om een geldig mailadres in te vullen, zodat tegeltjes.com contact met je kan opnemen na de winactie. Veel plezier allemaal!

18 Antwoorden

 1. Sandy,

  wij willen weer wat organiseren, kan je hierbij helpen?

  http://www.tegeltjes.com :love

 2. Gefeliciteerd, leuke prijs! :yay

 3. Francisca je hebt gewonnen! Wat wil je erop hebben??

  • Wow! Bedankt! Ik had daar eerlijk gezegd nog niet over nagedacht. Maar ik denk dat het een foto gaat worden met mijn oma en moeder! Twee belangrijke vrouwen in mijn leven ^^

 4. Iedereen succes met het meedoen :)

 5. Ik zou een rare foto van mij en mijn beste vriendin erop laten zetten met een tekst in de trant van (weet het nog niet precies) Dankjewel dat je er altijd voor me bent, dat ik altijd lol met je kan hebben en dat je me steunt in alles, dankjewel dat je de liefste vriendin bent van de wereld, I love you! We zijn al dertien jaar vriendinnen (bijna veertien) en ik wil haar toch wel even iets moois geven, haar iets speciaals geven. :)

 6. Hoi
  Wat een leuke actie!!
  Ik zou de foto van ons huis er op willen hebben met de Text Home sweet Home.
  Groetjes Jose

 7. Ik zag net je twitteraccount en kwam deze actie tegen. Leuk zeg! Ik heb meteen de boodschap gedeeld door het bovenstaande bericht te tweeten, maar ben wel zo een noob, dat ik niet weet hoe ik daar de link van moet plaatsen hier :-p Ach ja ;-)
  Ik zou graag een tegeltje winnen met een foto van (mij en) mijn docher (vijf maanden) op. Qua huilbaby kan zij tellen, maar oh oh oh wat een heerlijke schat! Nu heeft ze het zo bont gemaakt, dat ik nog altijd geen foto’s van haar heb kunnen uitsorteren (computer staat boven en ik kan alleen met haar op de arm rondlopend op de laptop in een ruimte waar zij genoeg te zien heeft :-p). Dus ik heb nog steeds geen foto’s van mijn schat kunnen laten afdrukken! Die lieverd verdient nochthans een ereplaats hier in huis :-D

  Succes met je winactie. Een erg leuke blog :-D

 8. Als ik zou winnen zou ik graag een foto van mijn hondje bouncy op een tegeltje willen. Bouncy is onze maltezer, ze is 10 jaar oud.
  Ze is ook al 10 jaar bij ons , en ze betekend heel veel voor me. :love

 9. Kim (ikkusters)

  Ik spaar oude foto’s (van vóór 1920) en zou dus zeker zo’n “oudje” erop laten zetten. (En dan natuurlijk een ere-plaatsje in mijn huis geven!)

 10. Hoii,
  als ik zou winnen zou ik een foto van mij en mijn neefje laten drukken, omdattie keilief is!
  Groetjes,
  DeniSe
  :love

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »