In het zonnetje: Teske

geplaatst in: In het zonnetje | 5

Een nieuwe categorie op deze blog is ‘in het zonnetje’, waarbij we elke maand iemand met een eigen website, blog of webshop in de schijnwerpers zetten. We doen de aftrap met Teske, forumlid van het eerste uur!

Ik ken Teske al een aantal jaar. Ik leerde haar kennen op mijn eerste forum, Pride of the Witch, ze was toen 11 jaar. Nadat ik besloot om met Pride of the Witch te stoppen en de forumleden vertelde over Passion 2 Create, mijn nieuwste project, besloot Teske gezellig met ons mee te verhuizen.

workshop weekendTeske is een hele poos forum moderator geweest en inmiddels al weer 15 jaar. De eerste keer dat ik Teske zag was ze een lief, piepklein, alternatief meisje. De tweede keer dat ik haar zag was ze ineens net zo lang als mij en had ze een ware metamorfose ondergaan. Fantastisch om te zien! Teske is inmiddels ook al een tijdje helemaal hip en famous op internet: ze heeft een paar succesvolle youtube kanalen en haar eigen blog: Teskuh.nl

Zoals gezegd, Teske is actief op youtube en heeft hier twee eigen kanalen.
Haar eerste kanaal is voor Teskuh.nl en kun je hier vinden.
Het tweede kanaal is MyLovebugLife en is meer een persoonlijk kanaal. Teske schrijft hierover:

Volg my lovebuglife, het leven van een prettig gestoorde, creatieve meid die filmpjes maakt van alles wat in haar opkomt.

Leuk weetje: Teske is degene geweest die het filmpje heeft gemaakt over ons allereerste workshopweekend!

Passion2create workshopweekend

Teske, je bent een leuke en gezellige meid en je bent al vanaf de eerste dag lid van Passion 2 Create, daarom sta jij deze maand in het zonnetje! :cool

5 Responses

  1. Teske

    Aww San, wat enorm lief van je! Ik voel me vereerd, haha :D
    Stiekem voel ik me af en toe een beetje schuldig omdat ik niet zo actief meer ben op passion2create, maar ik wip nog regelmatig langs hoor! Ik lees aardig wat, maar posten schiet er meestal een beetje bij in.
    Leuk om zo terug te lezen, was inderdaad een mini-meisje toen ik je voor het eerst ontmoette. Bij bodies toen, tussen de lijken.. haha. :P

  2. Linda

    :yay Was echt een top weekendje… en Teske is een topmeid! :yay :love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.