Lucky Paper Stars

geplaatst in: Creatief & DIY | 4

Ze zijn hip, ze zijn schattig, ze zijn klein en ze zijn heel simpel zelf te maken: Lucky Paper Stars!
Volgens een oude traditie brengen Lucky Paper Stars (LPS) geluk aan de persoon die ze ontvangt.
Deze sterretjes worden dan ook vaak bij speciale gelegenheden zoals een verjaardag, geboorte of trouwerij cadeau gegeven. Veel mensen geven de sterretjes cadeau in een klein flesje, weckpotje of juist in een hele grote vaas.

Om te beginnen met LPS heb je strookjes papier nodig. Deze kun je via websites printen en even laten drogen en dan uitsnijden. Ook kun je bij Passion 2 Create  echte strookjes bestellen uit het webwinkeltje. We verkopen ze met allerlei soorten schattige printjes! Ervaring van forumleden leert dat de echte strookjes erg prettig vouwen, in tegenstelling tot geprinte en uitgesneden strookjes. Origami papier is namelijk dun maar erg stevig, hierdoor gaan de strookjes niet zo snel stuk tijdens het vouwen.

De vouwinstructies zijn heel simpel, kijk maar even naar onderstaand Engelstalig filmpje:

How to fold an origami lucky (puffy) star

Uiteraard zijn wij heel erg benieuwd naar jouw resultaten! Heb jij leuke foto’s gemaakt en wil je die graag delen? Op het forum kun je al je resultaten komen showen, er zijn nog een hoop andere mensen lid die LPS vouwen!
Hieronder zie je enkele van de foto’s die door forumleden gemaakt zijn. Met dank aan de dames Lady Waikiki, Mariam en Cookiemonster voor deze foto’s :wink:

Lady Waikiki en Mariam zijn druk aan het vouwen geweest :wink:


Enkele potjes met Lucky Paper Stars, leuk om cadeau te doen, en om te krijgen!
Kleine (weck)potjes kun je onder andere bij de Xenos verkrijgen.


Cookiemonster maakte dit superleuke schilderijtje voor mijn zoontje

 

Uiteraard zijn wij heel erg benieuwd naar jouw resultaten! Heb jij leuke foto’s gemaakt en wil je die graag delen?
Op het forum kun je al je resultaten komen showen, er zijn nog een hoop andere mensen lid die LPS vouwen!
Hieronder zie je enkele van de foto’s die door forumleden gemaakt zijn. Met dank aan de dames Lady Waikiki,
Mariam en Cookiemonster voor deze foto’s :-)

4 Antwoorden

  1. Tijdens het kijken naar oude artikelen kwam ik deze tegen. Heb sinds dit artikel al een heleboel van die sterretjes gevouwen van enveloppen met leuk een gekleurde binnenkant.

  2. :loveeyes :loveeyes :loveeyes :loveeyes :loveeyes :loveeyes :loveeyes :loveeyes :loveeyes :loveeyes :loveeyes :loveeyes :loveeyes :loveeyes :loveeyes :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :heart :phone :phone :phone :phone :phone :phone :phone :phone :phone :phone :phone :phone :phone :phone :phone :phone :phone :phone :phone :phone :loving :loving :loving :loving :loving :loving :loving :loving :loving :loving :loving :loving :loving :loving :loving :loving :loving :loving :loving

  3. Wat leuk! Erg schattig.

  4. Jep jep! Ik doe hier ook aan mee. Mijn moeder heeft wat van die strookjes gekocht bij Sandy. Die moet ik allemaal gaan vouwen. Want uiteindelijk wil mijn moeder een potje van Lucky Paper Stars. Leuk nietwaar? :)

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »