Website update #1

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 1

Hallo allemaal,

Ik kom bij deze mededelen dat de artikelen over hobby’s binnenkort van de website zullen verdwijnen. De website zelf blijft uiteraard gewoon bestaan en zal zich meer gaan richten op allerlei activiteiten en social media.

Maar, niet getreurd! Alle bestaande artikelen, tutorials en workshops die je nu nog op de website kunt vinden, zullen als artikel op de blog geplaatst gaan worden! Ik heb van een aantal personen al toestemming gekregen om hun verhalen op de blog te plaatsen, dus dat houdt in dat er hier binnenkort een aantal artikelen online komen die sommigen van jullie wellicht al eens gelezen hebben :wink:

De reden dat ik hiervoor kies is heel simpel: nu heb ik op twee lokaties artikelen staan. Dit is onoverzichtelijk, kost mij dubbel zoveel tijd in onderhoud en het is verkwisting van onze webruimte. 8)
Je vindt de artikelen, voor zolang het nog duurt, op de website onder het kopje Hobby’s.

Tot slot nog een kleine mededeling: we zijn sinds kort ook op Tumblr. te vinden! Voor je dagelijkse portie inspiratie en eye-candy kun je ons op de volgende link vinden, en toevoegen: http://passion2create.tumblr.com

 

Een Antwoord

  1. Dat vind ik een prima keuze! Ben zeer benieuwd, want had nog niet alle artikelen op de website gelezen ^^

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »