Website update: het webwinkeltje

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 2

De laatste tijd ben ik weer uitgebreid op zoek gegaan naar leuke nieuwe artikelen voor in ons webwinkeltje. De spulletjes die we verkopen passen helemaal in het Passion 2 Create thema: ze zijn geschikt voor specifieke hobby’s (met name penpalling en postcrossing) en hebben een erg hoog kawaii gehalte.♥
Kijk even mee om te zien wat ik zoal heb ingekocht de laatste tijd!

Om te beginnen zijn er weer nieuwe Lucky Paper Stars op voorraad. Je kunt nu een prachtige set strookjes kopen met daarop alle 12 sterrenbeelden. Dit mega pakket bevat maarliefst 960 strookjes papier. Verder is Köbbe het vrolijke aapje ook weer terug in het webwinkeltje, yay!


Om het groeiende aantal Postcrossers happy te maken heb ik prachtige ansichtkaarten voor hen ingekocht. Mooie, frisse en vooral leuke kaarten voor een zacht prijsje. De kaarten bevatten 6 lijntjes dus er is voldoende schrijfruimte aanwezig voor die ingewikkelde adressen uit China en Rusland. Er zijn 3 soorten sets verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils.


En ook met de schrijfwaren ben ik weer aardig geslaagd, al zeg ik het zelf. Zo heb ik, om te beginnen, een superschattig memoblok van Mamegoma op voorraad. Je weet wel, dat superlieve zeehondje waar ik al eens een artikel over schreef. Dit leuke memoblok bevat 4 soorten papier (100 vel in totaal) en er zit een vel schattige stickers bij, yay!


Zeg nou zelf, daar smelt je toch voor? Nou ja, ik wel tenminste 8)

Met het Happy Forever pak schrijfpapier zul je helemaal blij worden! Dit pak bevat maarliefst 80 velletjes schrijfpapier, in enkele tientallen verschillende soorten printjes. In dit pak zit dus echt voor ieder wat wils: aapjes, koetjes, stoere tijgertjes en cookies, het zit er allemaal in!

Een extra grote foto, zodat je de verschillende soorten papiertjes goed kunt zien. Welke is jouw favoriet?

Tot slot wilde ik dit ultiem lieve schrijfsetje met jullie delen. Dit schrijfsetje is van de Little Twin Stars en bevat 12 velletjes gelinieerd papier, 6 schattige envelopjes en 8 stickers om je brieven mee te versieren:

Dit zijn nog niet alle nieuwe artikelen maar het geeft je alvast een indruk van wat er zoal is bijgekomen. Je ziet, echt een heleboel schattige nieuwe spulletjes met een heel hoog kawaii gehalte. Nieuwsgierig naar ons webwinkeltje? Je kunt deze via de website of via deze directe link een bezoekje brengen.
Wat is jouw favoriete item? En zijn er spulletjes die je nog heel graag in het winkeltje zou willen zien? Laat het me gerust allemaal weten via de comments ♥

2 Antwoorden

  1. Die ansichtkaarten zijn echt supermooi! Ik denk dat ik wel een keertje zo’n pakketje aanschaf ^^

  2. Wat een schattige printjes allemaal! :love

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »