Mijn ervaring met postcrossing.

geplaatst in: Creatief & DIY | 5

Jullie hebben er hier vast wel wat over gelezen hebben, postcrossing. Zeer verslavend en ontzettend leuk.  Vandaag vertel ik jullie mijn ervaringen hiermee.

De lieve Sandy heeft mij hiermee aangestoken, ik was bij haar op bezoek en ze begon hierover, het leek me zo leuk dat ik me thuis gelijk aangemeld heb en ben begonnen.

In no time had ik een heleboel kaarten verzonden en mogen ontvangen.  De eerste maanden ging het erg hard, ik had namelijk veel Europa landen en deze komen uiteraard sneller aan. Inmiddels ben ik 10 maanden lid en heb 40 kaarten ontvangen en 38 verstuurd ( de laatste 2 maanden heb ik er eigenlijk niks aangedaan i.v.m. drukte). De totale afstand van mijn kaarten is:  159,512 km… WOW! En mijn ontvangen afstand is: 155,252 km

De leukste landen om een kaart van te krijgen vind ik toch wel China of Japan omdat ze de kaarten leuk versieren (meestal) en mooie kaarten hebben en hun taal (als ze sommige woorden vertalen) erg boeiend is.

Een puzzelkaartje uit Texas! =)

Ik heb een kaartje gekregen uit Kazachstan en hier zijn 179 gebruikers wat best weinig is.. Ik ben hier dan ook best trots op. Een kaartje uit Taiwan heeft er 51 dagen overgedaan om bij mij te komen, dit is het kaartje wat het langste rondgezworven heeft!

De leukste kaartjes om te krijgen vind ik wel de kaartjes met dieren of landschappen, van sommige ga je echt dromen en wil je graag het land een keer bezoeken.

Met postcrossing kan je dus ook een leuke penvriend(in) krijgen.  Zelf doe ik hier niet aan omdat ik het daar momenteel te druk voor heb maar zou ooit graag een penvriendin uit China of Japan willen hebben.

Wil je mijn ontvangen kaartjes zien (een groot deel) kijk dan eens op mijn profiel:

http://www.postcrossing.com/user/Liindaaa

Ik krijg weer helemaal zin om te beginnen, heb ik jullie ook al aangestoken?

 

5 Responses

  1. petra

    Het is allemaal in het engels, helaas ben ik daarin geen ster.
    Anders had ik me wel angemeld voor postcrossing

  2. Lien

    Door alle leuke verhalen op het forum eb ik me afgelopen donderdag ook ingeschreven. Mijn eerste vijf kaartje zijn nu op de bus, dus ik ben eens benieuwd!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.