Winactie: cuteness [gesloten]

geplaatst in: Winacties | 11


Zo, tijd voor een nieuwe winactie, dacht ik zo. En om deze deprimerende zomer toch nog wat op te fleuren heb ik er dit keer eentje met een aardig hoog cuteness niveau. Dit keer maak je kans op een superschattig pakketje met daarin het volgende:

– 4 pakjes Lucky Stars papier in blauwtinten
– 4 nail art fimo canes in vrolijke roodtinten.
– een schattig mini schrijfsetje met papiertjes & envelopjes

Wat moet je er voor doen?
Plaats een reactie met daarin een omschrijving van jouw lievelingsdier. Dit mag ook een zelfverzonnen dier zijn of een karakter, zoals bijvoorbeeld Hello Kitty. Gebruik een geldig mailadres, zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt :-)

Uit alle inzendingen zal ik één winnaar of winnares kiezen. Je kunt meedoen tot en met zondag 7 augustus 2011 tot 20:00 uur. De volgende dag zal ik de winnaar of winnares bekend maken.

Enjoy! 

11 Responses

 1. Lien

  Mijn lievelingsdier? Ik heb een halve zoo hier rondlopen en ik vind het vrij moeilijk kiezen eigenlijk. Ik hou ontzettend veel van mijn kat (en vroegere katten) gewoon omdat ze altijd bij me zijn, zo onafhankelijk maar toch zo aan jou gehecht. Ons varkentje dat volgt als een hondje. Hij kan zelfs kunstjes. Hij word supergraag geaaid en gaat daar dan lekker bij op zijn kont zetten waarna hij zich toch maar neerlegt op zijn zij om op zijn buikje geaaid te kunnen worden. Mijn lieve geitjes of schaapje… De cavia’s die ik elke dag lekker bij mij had om te knuffelen en ik zoveel mee heb meegemaakt…

  Ik denk dat ik toch moet gaan voor de kip. Ik heb een hoop kippen. Allemaal tam en vrij. Allemaal een eigen karakter. En dat vind ik geweldig tof. Hun koddige uiterlijk: Twee poten maar geen armen en dan toch alles klaar zien te spelen. Het feit dat je ze kan proberen ophokken wat je wil, maar ze ontsnappen altijd. Ze volgen als hondjes, lopen me voor de voeten, pikken mijn eten uit mijn hand als ik niet oplet, vliegen tot op mijn schouder, … Pateekes zijn het! En ik vind ze geweldig XD Ze zijn compleet zelfstandig, gaan hun eigen gang, “overleven” zonder dat je er eigenlijk naar zou om moeten kijken. Maar toch kennen ze hun baasje en kunnen ze zo lief zijn! Ze zijn ontzettend sterk en gaan niet zonder een gevecht neer.
  Zo had ik een kip die ik in de klauwen van eer roofvogel zo zie wegvliegen, doorheen de tuin, over het bos, weg. Een dag later stond die zelfde kip buiten op straat voor mijn poort te pokken of ik ze wou binnenlaten.
  Ze zijn erg stiekem. Eieren verstoppen ze en pikken ze van elkaar in. En iedere keer als ik denk dat ze niet meer leggen, komt er plots een nest van tien kuikens te voorschijn. En moeder beschermt ze als de beste… Ongelooflijk dat instinct. Ja, een kip, daar heb ik wel respect voor.

 2. Linda

  Mijn favoriete dier is een cavia, zelf (helaas) nog maar 1 die binnenkort ook weg moet wegens persoonlijke redenen.. Ik baal hier ontzettend van, ga hem wel missen zijn gepiep wat veel mensen als irritant beschouwen, maar elke morgen als ik hem hoor piepen krijg ik weer een lach op me gezicht!

 3. Yaelle

  Mijn kat Sira.
  Hij is zo lief!
  Hij heeft ook veel voor me betekend.
  Het klinkt vreemd, maar een dier kan iets voor je betekenen.
  Hij sleept me door moeilijke tijden heen :hihi

 4. melisa

  Mijn lievelingsdier is de tijger. Het meeste voor hun mooie ogen, maar ook omdat ze zo’n goede moeder zijn. Bij sommige dieren worden de kindjes afgestoten, maar een tijger is een zeer goede moeder. De mooiste vind ik de Bengaalse en de sumatraanse tijger. Ik vind het heel jammer dat erop gejaagd word. Waardoor ze met uitsterven bedreigd worden. En alleen maar voor hun pels wat ze ook uit een ander materiaal kunnen maken. Ik zou later als ik oud genoeg ben en genoeg geld heb een vereniging willen oprichten of er een steunen die het tijgerjagen tegengaan.

 5. Francisca

  Mijn lievelingsdier is de hond. Ik ben opgegroeid met honden om mij heen en nu ik op mezelf woon mis ik de honden die wonen bij mijn moeder thuis. Ik mag geen dieren houden hier, dus als ik een hond tegenkom wil ik deze het liefste platknuffelen. Ik heb altijd honden om me heen gehad, dus dan is het behoorlijk vreemd om elke dag alleen wakker te worden, zonder een dier om je heen die je vrolijk aankijkt met een zwaaiende staart. Of dat hij je vrolijk gedag zegt als je thuiskomt.

 6. Nino

  Mijn geboortebeer!
  Ik heb haar gekregen op de dag van mijn geboorte,
  en nog steeds ligt ze naast me in bed.
  Ik krijg er een soort veilig gevoel van..

 7. Suzanne

  Mijn knuffelkonijn Flappie! Ik heb hem bij mijn geboorte gehad van mijn moeders lievelingstante. En ik heb hem nog steeds.

  Flappie en ik hebben veel meegemaakt. Als de knuffels van mensen konden schrijven…

  Flappie in de wasmachine.
  Zijn bruine vacht is op sommige plekken weggewassen door de wasmachine maar zijn lange oren zijn nog net zo zacht :). (Arme Flappie, in de wasmachine. Wordt hij dan niet verkouden? vroeg ik aan mijn moeder. Nee, want hij gaat ook in de droger. Aaaaaaaaaaaargh nee arme Flappie!)

  Flappie op vakantie.
  Als klein meisje sleepte ik Flappie overal mee naartoe. We reden het hek uit en de mensen van de camping kwamen naar ons toe. Met Flappie! Ik had Flappie door de chaos laten liggen in een vakantiehuisje. Gelukkig waren die mensen zo aardig en meelevend.

 8. Wendy

  Mijn favoriete lievelingsdier is de cavia.
  Als ik een ras moet kiezen wordt het een peruvian of een borstel.
  Wat een karaktertjes hebben die rassen!
  Peruvians zijn vaak rustig en borstels willen echt hun eigen zin.
  Ze zijn eigenwijs allebei maar ook heel lief.
  Ze hechten zich echt enorm aan je en een grotere liefde bestaat er voor mij gewoon niet!
  Ze maken hele leuke geluiden, ze knorren (prrt prrt) ze piepen als je in de keuken staat om wat lekkers (andijvie, komkommer enz.)ze kauwen op hun tandjes als ze iets fijn vinden en ze ontdekken graag!
  Zonder cavia’s kan ik mijn leven niet voorstellen!
  Iedere cavia is weer anders in gedrag en dus uniek!

  Groetjes Wendy

 9. Rowena

  Mijn lievelings dier is een vis, omdat die altijd leuk rond kan zwemmen maar wel veel eet en poept in d evissen kom, haha. Soms als je dan niet oplet springt hij net als een dolfijn omhoog uit het water en land die weer terug in het water. :hihi

 10. Selena~cleopatra

  Mijn favoriete dier is op dit moment onze hond Wolfje. Een kruising tussen een Duitse herder en een Mechelaar met heel veel pit die heel veel aandacht nodig heeft. Het is net een kindje, want hij begrijpt super veel van wat we zeggen, maar hij doet ook super graag zijn eigen zin!

 11. Mariam

  Mijn lievelingsdier is een echt dier. Namelijk de naaktkat. Hij is niet een van de mooiste dieren op deze planeet, maar daar trekt deze eigenwijs zich niks van aan. Hij is heel lief en erg aanhalig. Ondanks zijn uiterlijk is hij niet bang zich te tonen aan mensen. Het liefst is hij 24/7 bij je. Zoals veel eigenaars zeggen: “het is net een mensen baby.” ze hebben wel een pluspuntje, datzijn toch wel hun grote mooie ogen! :angel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.