Review: Palmolive Naturals.

geplaatst in: Beauty | 2

Een tijdje geleden liep ik in de Action en liep ik toevallig tegen deze douchemelk aan, ik ben helemaal weg van alles met kokos of amandelen dus kocht ik de amandelmelk van Palmolive. Benieuwd wat ik er van vind? Lees verder.

Wat zegt Palmolive over dit product?

“Amandelmelk Palmolive bad- en douchemelk verwennen uw huid met zeer zachte, natuurlijke ingrediënten. Uw huid voelt aan alsof u een crème heeft gebruikt, terwijl het niet vettig aanvoelt. De producten met Amandelmelk zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.”

Mijn eerste indruk.

De verpakking is ongeveer hetzelfde als alle andere Palmolive producten, een makkelijke dop en goed doseerbaar. Ik vind de amandelen op de verpakking erg mooi bij de kleur van de fles passen. De geur is goed je ruikt de amandelen goed, wat ik persoonlijk erg lekker vind. De showermilk is goed van structuur niet te dik en niet te dun.

 

De werking

Ik gebruik vaak teveel van dit soort dingen, deze is wel goed doseerbaar en hij schuimt niet zo heel erg, wat ik persoonlijk niet zo erg vind. Hij voelt wel echt aan als een crème. Na het douchen ruik ik lekker en mijn huid voelt niet vet aan maar juist goed gevoed.

Conclusie:

Ik geef dit product een dikke 8, ik zou het zeker nog een keer kopen. Vooral bij de Action, daar is hij heel goedkoop!

 

Dit artikel is geschreven door Linda.

2 Responses

  1. Sandy

    Amandelmelk klinkt als iets wat ik doorgaans meer in de winterperiode zou gebruiken, maar met dit ‘zomerse’ weer kan het ook heel prima natuurlijk! Denk dat ik van t komende weekend eens bij de Action ga kijken..
    :hihi

  2. Jess

    Amandelmelk is altijd wel lekker ja! :hihi
    Ik zal deze ook een keertje willen proberen, maar dan moet ik eerst alle andere doucheproducten opmaken xD Haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.