Inspiratieplaatjes deel 3: jewelry

geplaatst in: Inspiratie | 2

In deel 1 van Inspiratieplaatjes hadden we het over comfort food, in deel 2 hadden we het over nails en dit keer krijgen jullie mooie, oogstrelende sieraden te zien. Kettingen, armbanden en ringen: Passion 2 Create heeft een aantal prachtige exemplaren gevonden. Enjoy!Wat een prachtige en schattige sieraden zitten hier bij zeg. Met name de uiltjes en die piepkleine glazen flesjes vind ik erg leuk om te zien.
Wat is jouw favoriete sieraad? Ben jij iemand die het liefst een ketting draagt, of ben je meer een ringen-type?


Alle afbeeldingen zijn van Weheartit.
Mocht je weten van wie de foto’s zijn dan vernemen we dit graag.

2 Antwoorden

  1. als je behoefte hebt aan die kleine flesjes is een bezoekje aan de dierenarts een tip, het zijn inentingsflesjes en gratis af te halen. Stickertje en aluminium dopje verwijderen schoonspoelen en klaar voor gebruik. Kurkje met oogje erin en aan een kettinkje hangen.

  2. UILEN! Geweldig! :love Mooie plaatjes hoor. *jaloers, hebben, hebben*

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »