Round Robin prijsvraag: de uitslag

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 0

Deze zomer hebben we op het forum voor het eerst een Round Robin prijsvraag georganiseerd. Een watte? Een Round Robin dus. Lees even verder om te zien wat dit nu precies inhoudt ;-)

Bij een Round Robin heb je een blanco (notitie) boekje wat wordt doorgestuurd naar alle deelnemers. Zij mogen hun bijdrage(s) dan in het boekje toevoegen. Dit kan om tekeningen gaan, of andere kleine knutselwerkjes…Het is maar net wat er van te voren wordt afgesproken. Op Passion 2 Create hebben we een Round Robin georganiseerd met als thema De Zomer.
Om de (verzend)kosten te drukken heb ik een Nederlands en een Belgisch exemplaar rondgestuurd. De dames mochten zelf bedenken wat zij aan het boekje wilden toevoegen.

Afgelopen week had ik beide boekjes weer terug. Deze zaten vol met mooie tekeningen, schilderingen, knutsels, glitters en gedichten. Stuk voor stuk ontzettend mooi! En ga dáár dan maar eens een winnares uit kiezen. Geloof me, het was niet gemakkelijk. Alle werkjes waren prachtig om te zien, je kon goed zien dat de dames hun stinkende best gedaan hebben om wat moois neer te zetten.

Uiteindelijk koos ik voor een prachtige zomerse inzending van Lien. Zij won de eerste prijs en mag voor €12,50 gaan shoppen in ons webwinkeltje. Ook was er een tweede prijs: een kawaii verrassingspakket. Deze is naar Joella gegaan. Wil jij ook meedoen met dit soort creatieve prijsvragen? Word dan lid van het forum en doe gezellig mee. Er worden niet alleen prijsvragen georganiseerd. We hebben zo af en toe ook een swap, een workshop of een gezellige meeting. En natuurlijk de prikborden waar je heerlijk kunt bijkletsen over jouw grootste passies.

Meer informatie/inspiratie over Round Robin:

Round Robin Notebook

Round Robin – By Kris

Round Robin prijsvraag op het forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.