Review: Sabon nachtcrème

geplaatst in: Beauty | 2

In mijn vorige artikel vertelde ik jullie over Sabon night serum, in dit artikel wil ik jullie wat vertellen over Sabon nachtcrème die je uitstekend kunt gebruiken in combinatie met Sabon Night serum.

Wat zeg Sabon over dit product?

Deze delicate crème is rijk aan witte thee-extracten, bekend om de genezende werking. Je huid wordt ’s nachts hersteld en gekalmeerd. Het vocht dat je overdag bent verloren wordt aangevuld, waardoor je weer helemaal fris wakker wordt, klaar voor een nieuwe dag. Breng aan op een schoongemaakt gezicht en hals voor het slapengaan.

Wat vind ik ervan?
Ik vind de nachtcrème erg fijn en fris aanvoelen, ik gebruik hem nu zonder het serum en dat gaat uitstekend.

Hoe werkt het?
Volgens Sabon: “Masseer een ruime hoeveelheid op een schone huid. Aanbevolen voor gebruik tijdens de nacht en gedurende het rusten. Niet op de ogen aanbrengen. Onmiddellijk spoelen als het in aanraking komt met je ogen. Voor dagelijks gebruik.”

Substantie:
De substantie is best dun, maar smeert wel fijn uit.

Ingrediënten:
Aqua, Acrylates /c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propylene Glycol, Sorbitol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera Leaf Juice), Camellia Sineniss & Propylene Glycol, Sodium Methylparaben, Glyceryl Stearate & Peg-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-4 Starate, Sorbitan Tristearate, Cetearyl Octanoate, Butyrospermum Parki (Shea Butter) Olea Europaea Oil, Decamethylcyclopentasiloxane & Octamethylcyclotetrasiloxane, Tocopheryl Acetate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Phenoxyethanol & Methylparaben & Butylparaben & Ethylparaben & Propylparaben & Isobutylparaben, Triethanolamine, Perfume White Musk K2571, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Benzyl benzoate, Hexyl cinnamal, Linalool.

Wat doet het voor mijn gezicht:
De nachtcrème doet zijn werk erg goed, hij maakt mijn huid zacht en fris, ook zonder het night serum. De geur is niet helemaal mijn geur, hij ruikt erg naar thee wat komt door de witte thee extracten.

Het effect:
Mijn huid voelt fris, glad en heeft een kalmerende werking voor je huid. Toen ik veel last van de bultjes had ben ik wel doorgegaan met de nacht crème en mijn huid werd een stuk rustiger.

Prijs:                                                                                                                                                                                                                                                            
De prijs is een beetje aan de hoge kant maar voor een fijne nachtcrème wil ik dat best uitgeven, je doet er namelijk ook lang mee.

Cijfer:
Ik geef dit product een 7 omdat hij wel goed zijn werk doet. Ondanks de prijs zal ik deze crème weer kopen.

Dit product is in alle Sabon winkels te koop
Sabon Night cream is verkrijgbaar vanaf € 26,95

 

Dit artikel is geschreven door Linda.

2 Responses

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »