Forum Funproject: Isa en Parel

geplaatst in: Randomness | 0

Hallo,
Mijn naam is Isa. Ik ben 24 jaar oud en Dolfijnen trainster van beroep. Parel is mijn grote favoriet, met haar kan ik álle soorten trucjes en kunstjes doen, samen stelen we de show! Parel en ik kennen elkaar nu al weer 5 jaar, en we zijn hard toe aan een vakantie. Daarom vraag ik nu aan jullie, of wij met jullie mee op reis mogen. We willen graag overal naar toe! We willen steden bezoeken, de sfeer van het platteland oppikken, bij opa’s en oma’s op bezoek, koekjes bakken, mee de hond uitlaten en het liefst zouden we ook nog eens naar het buitenland gaan. Kortom, wij vinden álles leuk! Wie neemt ons mee op vakantie of een dagje uit?

Afbeelding

Isa en Parel zijn 2 Playmobil figuurtjes. Ze willen graag overal naartoe. Het is de bedoeling dat Isa en Parel per post van adres naar adres gaan. Je kunt ze meenemen naar een dagje dierentuin, een dagje naar het strand, gewoon lekker thuis in de tuin en ze zouden het al helemaal gaaf vinden als ze met jou mee mogen naar het buitenland. De werking van dit Playmobil-project is simpel: maak een klein fotoverslagje uit naam van Isa en Parel. Je mag helemaal zelf bedenken waar ze naar toe gaan en wat ze meemaken..Het doel: gebruik maken van je fantasie. En van je fototoestel of mobieltje, uiteraard. Dit is dus geen prijsvraag maar een echt Funproject waarbij ik jullie fantasie en creativiteit wil stimuleren.

Afbeelding

Meedoen?
Dit project is opgezet voor alle forumleden van Passion 2 Create. Ben jij nog geen forumlid maar wil je wel graag meedoen? Snel aanmelden zou ik zeggen, je kunt dan ook meedoen met exclusieve forum activiteiten, meetings en je komt meteen in contact met andere creatievelingen en beauty liefhebbers :heart

Je kunt ons Isa en Parel forum topic volgen: zie deze link.

Afbeelding

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »