In het zonnetje: DeLeuksteTaartenshop

geplaatst in: In het zonnetje | 1

Het is alweer een poosje geleden, dat ik op ons forum de tip kreeg om eens op de website van De Leukste Taartenshop te gaan kijken. Ik had toen net besloten, dat ik me wat meer in Cake Pops wilde gaan verdiepen. Ik had nog nooit van deze website gehoord, dus nieuwsgierig als ik was, ben ik een kijkje gaan nemen. Had ik dat nou maar niet gedaan…

….want dankzij deze website ben ik dus verslaafd geraakt aan het maken van Cake Pops. Ik kan niet wachten tot ik weer een gelegenheid heb om lekker in de keuken aan de slag te gaan. Een verjaardag, geboorte, of gewoon zomaar, I’m lovin’ it! :love Op de website van De Leukste Taartenshop kom ik keer op keer weer nieuwe spulletjes tegen, die ik voor mijn nieuwste hobby kan gebruiken. Zo heb ik heuse eetbare glitters, eetbare felroze verf en allerlei kleuren smeltsnoep (Candy Melts) aangeschaft. Ook de pagina met ideeën en recepten vind ik erg leuk om door te snuffelen.

“Uit de hand gelopen hobby”.
Maarre, wie zit er achter deze, naar mijn bescheiden mening, keigave webshop? Eigenaars Inge en Danny vertellen op hun website het volgende:

“Een uit de hand gelopen hobby; zo mag Deleukstetaartenshop wel genoemd worden.
Terugkijkend is het nauwelijks voor te stellen wat er de afgelopen jaren allemaal gebeurd is. In 2003 bakte ik, Inge, mijn eerste taart. Gewoon thuis aan de keukentafel. Toen kort daarna onze dochter jarig was, viel de taart die ik voor haar maakte zo in de smaak dat ik al snel diverse bestellingen kreeg. Voor ik het wist stond ik dag en nacht te bakken en ging ik ook workshops geven.

Mijn man Danny en ik merkten al snel dat er veel meer geïnteresseerden in Nederland waren, maar dat het aanbod in bakproducten zeer beperkt was. We besloten de webshop Deleukstetaartenshop.nl Wie zijn wij?te beginnen. In eerste instantie verwerkten we de bestellingen zelf, vanuit onze garage. Al snel was dit niet meer te doen. Danny stapte ook in de zaak en we huurden een mooie ruimte waarmee we verwachtten voorlopig uit de voeten te kunnen. Al snel moesten we echter uitwijken naar een grotere ruimte. En inmiddels zitten we in ons vierde pand. Hier is ons kantoor gevestigd, maar ook onze opslag en distributie. Tevens hebben we hier een prachtige workshopruimte. Omdat ik workshops heel erg leuk vind, heb ik dat namelijk nooit losgelaten. Via Taartopmaat bieden we diverse cursussen en workshops aan die ik samen met een team instructrices verzorg.

Vorig jaar hebben we weer een nieuwe, grote stap gezet: de eerste vestiging van Deleukstetaartenshop werd geopend en wel in Wormerveer. Inmiddels zijn er verschillende winkels door Nederland geopend. In deze winkels verkopen we ons assortiment en kunnen klanten advies krijgen. Ook in de winkels (met uitzondering van Wormerveer) worden workshops gegeven.

Natuurlijk leiden mijn man en ik een druk bestaan, samen met onze vier kinderen. Maar we doen het iedere dag weer met veel plezier. Wij hebben echt van onze hobby ons werk gemaakt. En natuurlijk doen wij het niet alleen. Het team van medewerkers dat we om ons heen hebben opgebouwd, is betrokken en vakkundig. Dat geeft ons veel rust.
Bovendien: wie wordt er nu niet vrolijk van een lekkere taart of cupcake!”


Ik ben al verscheidene keren op deze fraaie site gaan kijken. Iedere keer weer doe ik nieuwe inspiratie op. Precies wat een creatieve ziel als ik graag zie en ervaar. Overigens vind ik de vormgeving van de website en de folders die uitgegeven worden erg mooi. Fris, modern en niet te druk. Hier gaat mijn grafische hart sneller van kloppen, ik zie dit soort goed afgewerkte details erg graag.

Winkels.
DeLeuksteTaartenshop is ook op een aantal locaties te vinden. Zo heb ik eind maart al eens een bezoek gebracht aan de winkel in Veenendaal. Het personeel is er erg vriendelijk en behulpzaam, zonder opdringerig te doen, wat ik bij bijvoorbeeld parfumeries wel regelamtig ervaar. Er hangt een fijne sfeer in de winkel, je voelt je er welkom. De versgebakken plakjes cake die er werden uitgedeeld maakten het gezellige plaatje helemaal af. Zoonlief heeft heerlijk gesmuld van en gespeeld met zijn stukje cake. :tongue

Ben je niet bekend met deze winkel, maar ben je geïnteresseerd in het bakken en versieren van taarten, cupcakes, cake pops, koekjes  en ander lekkers? Dan is deze site zeker een bezoekje waard. DeLeuksteTaartenShop is te vinden op www.deleukstetaartenshop.nl

Enkele van mijn homemade Cake Pops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »