Review: frambozen bad- en douchegel van Yves Rocher

geplaatst in: Beauty | 6

In het blogartikel van 24 maart vertelde ik dat ik een aantal aankoopjes had gedaan bij Yves Rocher. Vandaag vertel ik wat meer over de Frambozen bad- en douchegel van Les Plaisirs Nature, een bekend merk van Yves Rocher. De producten van Les Plaisisrs Nature zitten al in het vaste assortiment zolang als ik me kan herinneren. Ik kwam in aanraking met deze producten toen ik een jaar of 12 was. En vanaf die eerste kennismaking ben ik fan van dit merk ♥


Wat zegt Yves Rocher over dit product:

Geniet onder de douche of in bad van de smakelijke geur van framboos

Onder de douche of in bad verandert de Bad- en douchegel framboos, verrijkt met biologisch geteelde framboos, in een romige, luchtige schuimmassa. Uw dagelijkse verzorging wordt een moment van fruitige ontspanning, friszure zachtheid en geurige weldaad.

De Bad- en douchegel framboos biedt u alle weldadige, natuurlijke eigenschappen van biologisch geteelde framboos, biologisch hamameliswater, plantaardige glycerine en een plantaardige wasgel.

pH-huidneutraal.

+punt: De milde formule droogt de huid niet uit.

De ingrediënten

Mijn ervaring is ook dat dit product mijn huid niet uitdroogt. Iets waar ik erg blij mee ben, aangezien ik last heb van psoriasis. Ik kan daardoor niet alle douchegeld even goed verdragen, maar deze frambozen bad- en douchegel kan ik prima hebben, gelukkig. De fruitige, frisse geur van dit product vind ik echt heerlijk. Ik denk dat dit niet alleen komt omdat ik de inhoud zo ontzettend lekker vind ruiken, maar dit geurtje doet me echt aan vroeger denken. Ik word helemaal happy van dit heerlijke geurtje. Ik vind dit frambozengeurtje ook helemaal bij de lente passen.
Ander pluspunt: na het gebruik van dit product ruikt je badkamer nog een poosje heerlijk fris en fruitig.

Proefdiervrij?
Ik ben een groot voorstander van proefdiervrije make-up en verzorgingsproducten. Op de website van Yves Rocher staat daarover het volgende:

Respect voor de mens en de natuur
Onze gezichtsverzorgingsproducten zijn gegarandeerd hypo-allergeen en al onze producten zijn in het laboratorium getest. Yves Rocher was één van de eerste ondernemingen in Europa die het uitvoeren van dierproeven op haar schoonheidsproducten heeft afgezworen.

Toch lees ik op een aantal blogs en websites dat bij Yves Rocher de eindproducten wel proefdiervrij zijn, maar dat sommige ingrediënten niet proefdiervrij zijn. Ook op sites over dierproeven word ik niet veel wijzer: de meningen verschillen nogal.

Prijzen.
50 ml voor €1,50
400 ml voor €5,

Conclusie.
Persoonlijk vind ik dit product echt heerlijk. De geur van framboos tijdens het douchen maakt me blij en het product is heel betaalbaar. Enige minpuntje vind ik de twijfels over het wel of niet proefdiervrij zijn van de producten.

6 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.