Review: Golden Rose Matte

geplaatst in: Beauty | 4

Art de Joli is een nieuwe webwinkel, die zich richt op sieraden, hand- en nagelproducten en nagelstyling. Ik ken de eigenaresse, Jolinda, al een poosje en ik mag van haar enkele nagellakjes uit haar assortiment voor jullie reviewen. Het zijn de matte nagellakjes van Golden Rose geworden. Kijk snel mee voor een uitgebreid verslag met mooie foto’s.

De kleuren die ik heb getest zijn  de nummers02 (het roze lakje) en 08 (het paarse lakje). De flesjes zelf vind ik heel erg mooi om te zien. Ik had voorheen al wel eens wat over de Golden Rose lakjes gelezen, maar nog nooit een lakje ‘in real life’ gezien. Ik vind deze flesjes erg mooi. Ze zijn mat, waarmee ze duidelijk aangeven dat dit matte lakjes zijn. Me likes ♥

De dopjes van deze flesjes zijn lang, wat ik zelf wel prettig vind. Je kunt de dopjes goed vasthouden tijdens het lakken. Geen gepriegel met ienieminie dopjes dus! Ook de kwastjes zijn niet al te kort, iets wat ik zelf wel prettig vind.


Ik heb de lakjes op mijn nagels getest, en voor de blog heb ik ze ook op een nagelwiel getest (ik heb erg korte nagels..). De lakjes drogen vrij snel en je hebt met één laagje je nagel al keurig netjes gedekt. Wel hebben deze lakjes een beetje de neiging om een grote druppel op je nagel te droppen. Zelf vind ik dit wel prettig: je kunt de druppel dan in één keer mooi over je nagel verspreiden, maar ik kan me ook voorstellen dat niet iedereen dit even prettig vindt.

Zoals gezegd, de nagellak droogt vrij snel. Je ziet het matte effect al heel snel tevoorschijn komen. Het roze lakje heeft ook een beetje een blauwpaarse gloed. Als je goed kijkt, kun je dit al een beetje door het flesje heen zien. Je ziet dit subtiele effect terug op je nagels. me likes!

Ik heb deze nagellak op mijn eigen nagels gedaan, zonder basecoat of topcoat. Hij blijft er echter prima opzitten! Na een intensieve dag met allerlei huisvrouwen- en mamaklusjes is de lak minimaal gechipt. Maar je kunt uiteraard ook een basecoat en een topcoat gebruiken. Wil je de matte laag behouden, dan kun je voor een matte topcoat kiezen. En wanneer je toch eens wat glans wilt zien, kun je ook prima gebruik maken van een normale topcoat. De lakjes worden dan een klein tintje donkerder, maar blijven wel hun kleur mooi behouden.

Jolinda heeft zelf ook wat foto’s gemaakt van een paar lakjes. Hier zie je de lakjes op haar eigen nagels:

Het bruine lakje is nummer 06. Het rode lakje is nummer 03. Art de Joli heeft een ook prachtige topcoat in het assortiment, het is een topcoat met gouden glitters van INM Out The Door. Wat je krijgt, als je deze topcoat op je nagellak aanbrengt, ziet er zo uit:


Conclusie.
Ik ben erg tevreden over deze nagellakjes. Ik snap heel goed waarom Jolinda hier zo enthousiast over is! Het zijn erg mooie lakjes, ik vind ze fijn in gebruik en ze zijn ook nog eens niet duur!

Informatie.
Deze flesjes bevatten 11,5 ml en kosten €4,50 per stuk
Verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren bij Art de Joli.


Enthousiast geworden? Mooi zo! Want aankomende maandag komt er een winactie online, waarin we een setje van deze mooie lakjes gaan verloten. Houd Passion 2 Create goed in de gaten… :likeaboss

 

 

4 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.