Vers van de Pers: Beautifying Oils van The Body Shop

geplaatst in: Persberichten | 6

Gisteren kreeg ik een leuk persbericht van één van mijn favoriete winkels. The Body Shop heeft een reeks producten uitgebracht op basis van een ‘droge olie’: dit is een niet-vette olie, die snel intrekt. Hij is geschikt voor je huid…maar ook voor je haren en je gezicht!

Wat zegt The Body Shop over deze nieuwe producten:

De Beautifying Oil is pure schoonheid in een flesje. Het is een zogenaamde ‘droge’ olie, die absoluut niet vet aanvoelt en super snel intrekt. De olie geeft je lichaam, haar en gezicht een prachtige natuurlijke glans en een heerlijk zijdezacht gevoel.


Gebruiksaanwijzingen:

Voor het lichaam:
Neem wat van de olie in je handen, wrijf de handen tegen elkaar en verdeel de olie over het lichaam.

Voor het gezicht:
‘s Morgens na de dagcrème een paar druppels aanbrengen zodat je gezicht een prachtige glans krijgt. ‘s Avonds voor de nachtcrème aanbrengen op de huid zodat de olie gedurende de nacht goed kan intrekken.

Voor het haar:
Direct na het douchen op handdoekdroog op de punten van het haar aanbrengen. Voor een intensieve voeding 1 à 2 keer per week ‘s avonds aanbrengen op het haard van de hoofdhuid tot de uiteinden en de volgende dag onder de douche weer uitspoelen.

Dat klinkt niet verkeerd! Een olie die je voor je lichaam, gezicht èn haar kunt gebruiken. Hier ben ik zeer benieuwd naar. Zeker met mijn nogal droge huidje, ben ik heel erg blij met dit soort persberichten. En met de zomer in aantocht (hoewel daar momenteel weinig van te merken is) lijkt zo’n olie met Sweet Lemon me helemaal fantastisch. Dat wordt dus een tripje naar The Body Shop binnenkort. Uiteraard zal ik mijn bevindingen later met jullie delen.

Omdat deze productlijn net nieuw is kun je nu online met 20% korting shoppen. Not bad!
Klik op de kortingsbon hieronder om deze oliën (en Body Butters) met korting te gaan shoppen.
Heeft één van jullie al een flesje Beautifying oil in huis? Hoe bevalt dit product?

 

6 Responses

 1. Muireann

  Nog niet, maar ik ga er eens om met de kortingsbon die ik heb gekregen. En die is nog niet geldig XD

 2. Deb

  Dit ziet er goed uit! Vooral in cocos zou ik hem wel eens willen proberen.

 3. Jolinda

  Klinkt inderdaad goed en ook niet belachelijk duur.. ik vind het alleen heel erg raar om een ‘s avonds een olie aan te brengen vóór de nachtcréme?! Voor mijn gevoel voedt ik de porien dan al met olie en trekt de nachtcréme daarom juist minder goed??

  • Sandy

   Dat zou je wel verwachten he? Misschien trekt deze olie heel snel in. Ik ga hem binnenkort halen en uittesten. Ik zal eens op dit puntje letten als ik er mee aan de slag ga ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.