Let’s watch YouTube: Beautyproducten

geplaatst in: Randomness | 0

De vorige keer dat we leuke DIY’s op YouTube gingen bekijken hadden we Origami als thema. Dit keer ga ik jullie wat leuke YouTube filmpjes laten zien met…beautyproducten als thema! Wist je namelijk dat je scrub, soapbars, bodymelts en andere beautyproducten ook zelf kunt maken? In onderstaande filmpjes laat ik verschillende leuke DIY’s zien. Enjoy!

 

Make ♥ Soap His & Hers (Gift Ideas)

Make Lotion Bars/Bath Melts for Skin & Hair (Gift Ideas DIY)

DIY ACNE, Youthful SKIN, & Silky HAIR Cupcake Bath Bomb (Gift Ideas)

 

SkinME – Oatmeal Moisturizing Winter Body Bath Bombs For Dry & Itchy (Gift Idea)

Deze filmpjes zijn gemaakt door gebruiker BeautySplurge. Buiten deze leuke DIY video’s heeft ze op haar kanaal ook tal van andere Beauty gerelateerde filmpjes staan. Erg leuk om te zien! Maar wist je dat je ook DIY filmpjes in het Nederlands kunt bekijken? Zo kwam ik een heel scala aan leuke DIY filmpjes tegen, van onder andere Beautylab en Beautygloss. Kijk maar eens op deze link, en leef je helemaal uit!

DIY Natuurlijke Body Scrub

Zelf heb ik nog nooit zeep of een ander beautyproduct gemaakt. Het enige wat ik ooit gemaakt heb, was een ranzige ‘tandpasta’ tijdens een les natuur/scheikunde op school. Nee, dan trekken deze mooie, oogstrelende beautyproducten mij toch een heel stuk meer aan! Mocht jij graag beautyproducten maken, en eens een workshop willen organiseren voor Passion 2 Create liefhebbers en forumleden, neem dan gerust contact met me op.
Ik heb namelijk al vaker de vraag gehad of ik niet eens een zeep workshop kan organiseren. Bij deze dus een oproepje!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »