In het zonnetje: By Beautybloggers

geplaatst in: In het zonnetje | 1

Ik ben, eigenlijk puur toevallig, onlangs op een nieuwe online community gestuit. Waar Passion 2 Create zich richt op Beauty, Lifestyle en creatieve hobby’s, richt By Beautybloggers (BBB) zich op…jawel: Beautybloggers! Voor mij als beginnend Beautyblogger is dit een geweldig initiatief: ik kan met mijn vragen op het forum terecht, en leer veel van de antwoorden en tips van andere forumleden. Daarom zet ik By Beautybloggers dit keer eens even fijn in het zonnetje!

Deze nieuwe community is opgezet door de 26-jarige Evelien. Zij heeft hierbij hulp gehad van Deb, Rebecca en Cynthia, en samen onderhouden zij het forum van BBB. Ik ben er nu een aantal dagen lid en heb er al veel handige informatie gevonden. Zo is er onder andere een forum topic waarin de forumleden elkaars blog bekijken, en elkaar eventueel van handige tips voorzien: Rate my blog. Ideaal! Zo kun je elkaar mooi helpen om je blog net even wat mooier en leuker te maken.

Maar buiten het bloggen zelf, wordt er natuurlijk ook gewoon over Beauty gekletst. Welke kwasten vind jij het fijnst?  Hoe deel jij je nagellak stash in? Er wordt vanalles besproken: ik vind het heerlijk om te lezen hoe anderen hun ‘beauty ding’ doen.

Ben jij een (beginnend) beautyblogger, en wil je in contact komen met andere beautybloggers? Wil je graag weten hoe jij jouw blog nog net even wat leuker kunt maken? Neem dan snel een kijkje op het forum van By Beautybloggers, of beter nog: registreer jezelf. Wie weet treffen we elkaar binnenkort dan op dit leuke, nieuwe forum. :laptop :love

 

 

Een Antwoord

  1. Wat een super leuk stukje over het BBB forum! Thnx! :love :D

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »