Make-up advies gevraagd

geplaatst in: Beauty | 5

Inmiddels is het al ruim anderhalf jaar geleden dat ik het Passion 2 Create blog ben begonnen. Ik heb in die tijd verschillende reviews gedaan, voornamelijk op het gebied van lichaamsverzorgingsproducten. En al een tijdje wriemelt het bij me: ik wil meer. Ik wil meer gaan leren op het gebied van cosmetica. Met name mijn ogen, daar wil ik eens wat leuks mee gaan doen. Momenteel draag ik elke dag dezelfde oogschaduw en that’s it. Ik ben dus echt een ontzettende make-up n00b, en het wordt tijd dat daar verandering in gaat komen  :yup

Elke. Dag. Weer.

Vandaar dus dit blog: ik vraag jullie, mijn lieve bezoekers, namelijk om advies! Welke make-up moet ik volgens jou echt aanschaffen, en welke kwasten zijn echt fijn? Welke kleuren kan ik goed hebben, en welke juist helemaal niet? Welke foundation, welke BB crème, welke masacara……kortom, álle tips zijn welkom!

Om advies te kunnen geven is het natuurlijk wel heel handig om te weten hoe mijn gezicht er uit ziet. Nu, bij deze een foto. Hier ben ik opgemaakt door een visagist, tijdens een meeting van Beautylab:

Je ziet: ik heb groen-grijzige ogen en ben niet echt gezegend met mooie lange wimpers. En ik ben dus brildragend. Het zijn voornamelijk de wimpers waar ik me een beetje voor schaam, maar….ik wil ondanks de korte wimpers echt heel graag eens wat leuke looks gaan proberen. En natuurlijk ga ik ál jullie tips noteren als ik binnenkort make-up ga winkelen.

Wel, ik hoop veel handige tips van jullie te krijgen, zodat ook ik binnenkort kan gaan experimenteren met mooie ooglooks. Uiteraard komt er nog een update op dit blogartikel, en hopelijk met een paar geslaagde nieuwe looks..
Alvast bedankt voor alle tips! :heart

5 Responses

 1. Kim ter Stege

  Je hebt mooie ogen.
  Probeer je wenkbrauwen eens in te vullen. Vervolgens een gekleurde eyeliner (blauw, donker paars of bruin) aan te brengen. Deze een beetje vervagen en een ‘wing’maken. Op je onderste wimperrand kun je een kleurtje of bruine oogschaduw aanbrengen en een bruine of zwarte mascara gebruiken om je bovenste waterlijn te tightlinen. En een witte/goude eyeliner voor je onderste waterlijn.

  Krul je wimpers, en gebruik een zwarte OF een donker rood/paarse mascara (YSL heeft een mooie :) .

  Natuurlijk wat blush en een lippen kleurtje. DONE

 2. Lore

  Om te beginnen zou ik zeker niets te duur kopen. Eerst wat experimenteren. Daarna kan je investeren in betere kwasten zoals die van Mac. Op Youtube kan je ook verschillende filmpjes vinden met make-uptutorials voor iemand die een bril draagt. voorbeeld van een filmpje : http://www.youtube.com/watch?v=91-EqPzSiRA
  Hopelijk heb je er iets aan :)

  x

 3. Shirley

  Oogschaduw:
  L’Oréal Infallible
  Sugarpill
  Urban Decay
  The Body Shop
  M.A.C
  88 palette

  Kwasten:
  HEMA
  Coastal Scents
  Zoeva

  Potloden:
  Gosh Velvet Touch
  Catrice Precision Eyeliner

  Wenkbrauwen:
  HEMA wenkbrauwpotlood
  Catrice Starlight Espresso oogschaduw

  Mascara:
  Lancôme Hypnose Drama Mascara
  Catrice Allround Mascara

  Primer:
  Urban Decay Primer Potion
  Too Faced Shadow Insurance
  Etos primer (werkt niet bij vettige oogleden)
  M.A.C paintpot

  Waar te koop:
  Urban Decay, Too Faced: Sephora en online.
  Coastalscents.com, zoeva.de
  M.A.C bijenkorf, douglas, allcosmeticswholesale.com
  Sugarpill en 88 palette: boozyshop, enchantra

 4. Paola

  Ik denk dat donker paars je erg mooi staat! Misschien een idee om een Sleek palette te kopen. Daar zitten vaak verschillende kleuren in die mega goed gepigmenteerd zijn! Zo kun je lekker experimenteren met wat je leuk staat! Qua budget kwasten kan ik je die van de Hema aanraden!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »