Review: Sabon’s Body Gel Polisher

geplaatst in: Beauty | 3

In Juli ben ik jarig geweest, en ik heb voor mijn verjaardag een cadeau gekregen van vriendin Linda. Ik kreeg een fles Body Gel Polisher van Sabon, één van mijn favoriete winkels. En dankzij dit cadeau ben ik des te blijer dat Sabon onlangs een doorstart heeft kunnen maken na haar faillissementsverklaring. Door mismanagement dreigde Sabon deze zomer op de fles te gaan. Gelukkig is dit niet gebeurd, en heeft Sabon een doorstart kunnen maken. En daar ben ik erg blij mee :heart …Lees snel verder!

Wat zegt Sabon over dit product:

De Body Gel Polisher Lavender polijst je huid en verwijdert oneffenheden op zachte wijze. Een schitterende, glanzende huid is het resultaat. Lavendel werkt kalmerend en rustgevend. De gelzeep bevat scrubbolletjes die zo fijn zijn dat je de gel elke dag kan gebruiken. Verrijkt met essentiële oliën die je huid hydrateren.

Gebruiksaanwijzing:
Breng wat gel op de huid aan, masseer deze goed op het hele lichaam en spoel af. Geschikt voor alle huidtypen. Onmiddellijk spoelen als het in aanraking komt met de ogen. Houd de fles niet vast met natte handen.

Ingrediënten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate & Aqua, Polyethylene, Propylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alklacrylate Crosspolyme, Phenoxyethanol & Methylparaben & Butylparaben & Ethylparaben & Proplparaben & Isobutylparaben, Triethanolamine, Dmdm Hydantoin, Sodium Methylparaben, Disodium EDTA, Perfume Lavender, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Linalool, CI 16255.

Er zit dus SLS (Sodium Laureth Sulfate) in dit product. Iets om te onthouden, mocht je anti SLS zijn. Echter, op de website lees ik het volgende:

Ik denk dus dat sinds heel recentelijk de producten zijn vernieuwd. Mocht je dus niet van sulfaten en parabenen houden, laat je dan zeker niet tegenhouden, deze zitten er vanaf nu niet meer in!

Het product.
De Body Gel Polisher zit in een mooie fles. Geen simpel plastic potje dus. Ik vind dat er wel mooi uit zien, het oogt net even wat sjieker naar mijn mening. Wel moet je er rekening mee houden dat je de fles niet met natte handen vasthoudt. Hij kan dan glad worden en uit je handen glijden. Ik heb er dan ook een heel handig doseerpompje bij gekregen, zodat ik deze fles gewoon kan laten staan. Het pompje werkt overigens heel goed.

Ik heb de geur Lavendel, één van mijn favoriete geuren. Wanneer ik de dop van de fles haal, komt een heerlijke lavendelgeur me tegemoet. Alsof je midden in een lavendelveld staat, heerlijk. De polisher zelf werkt heel fijn. Hij scrubt, maar heel subtiel. De scrubkorreltjes zijn niet zo groot, en ik ervaar ze dan ook niet als ‘krasserig’ op mijn huid. Wel voelt mijn huid na de behandeling met de polisher heerlijk schoon en zacht aan. Absoluut een pluspunt dus.
Na het douchen blijft er nog even een heel subtiele lavendelgeur achter op je huid en in de badkamer. Zeker niet overheersend.

Conclusie:
Ik ben helemaal blij met dit cadeau. De Body Gel Polisher werkt goed, ruikt heerlijk en het totaalplaatje oogt lekker sjiek. Precies zoals ik Sabon ken. Ik ben dan ook erg blij met mijn verjaardagscadeau. Linda, dank je wel ♥

Sabon is te vinden in een aantal vestigingen. Ook kun je via hun website een bestelling plaatsen. Bestellingen boven €50,- worden gratis thuisbezorgd.

 

3 Antwoorden

  1. Saboooooooonnnnn :heart :heart :yay

  2. lijkt me een erg leuk product!

  3. Inderdaad handig dat pompje, want onder de douche krijg je toch wel natte handen? Lief kadootje!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »