Welkom bij het nieuwe Passion 2 Create!

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 4

Hela hola lieve bezoekers,

Van harte welkom bij het nieuwe Passion 2 Create. Een nieuwe site, een ander blog? Wat is er nou precies gebeurd? Wel, dat is heel simpel: ik heb de website en het blog samengevoegd tot één leuke nieuwe blogsite. Op onze nieuwe site vind je vanaf vandaag dus alles terug: de blogartikelen, alle informatie over Passion 2 Create maar ook het webwinkeltje is meeverhuisd. Het webwinkeltje gaat alleen wel verder onder de naam Blogshop, een kleine naamswijziging dus.

Wat is er nog meer veranderd?
Als eerste natuurlijk het uiterlijk van Passion 2 Create. We zijn weer terug bij mijn geliefde paarse kleur, zoals het ooit begon. Ik begon in 2007 met een prachtig paars forum. Daarna werd hij groen, geel en oranje en ook de blog en de site hebben al heel wat kleuren gehad, maar vanaf nu zijn we weer helemaal oud vertrouwd 100% paars ♥

Ook nieuw zijn die 3 mooie grote banners, bovenaan de blogsite. Het zijn 3 random blogartikelen die ik op deze manier in de spotlights wil zetten. Je kunt dus op de spotlights klikken om de artikelen te lezen. Yay!

De indeling van het menu is iets veranderd. Kijk gewoon even rond om te zien wat er zoal veranderd is. Mocht je ergens iets tegenkomen wat niet klopt, laat het me gerust weten. Dan ga ik er meteen achteraan.

Tot slot de blogartikelen: er gaan wat meer beauty-gerelateerde artikelen online komen. Er zullen in de nabije toekomst wat vaker persberichten worden geplaatst en ook hebben we sinds kort Lesley in ons team. Zij schrijft heerlijke receptenblogs. Wel ben ik nog op zoek naar een blogger die graag blogartikelen over nail art, nagellak etc. schrijft.

URL’s
En dan de URL’s. Dat is het enige wat er nu nog zal veranderen vandaag.
Ik zal ze allemaal even op een rijtje zetten voor je:

  1.  http://www.passion2create.nl brengt je voortaan direct naar deze blogsite
  2.  http://www.passion2create.nl/blog brengt je ook naar deze blogsite
  3.  http://www.passion2create.nl/home gaat verdwijnen. Uit je favorieten verwijderen dus.
  4.  http://www.passion2create.nl/forum brengt je nog gewoon naar het forum


Feest!

Leuk, een heel nieuw Passion 2 Create. Nieuwe layout, nieuwe blogsite en aankomende vrijdag heb ik ook nog eens een leuke winactie voor jullie. Een goed begin van het weekend dus! En binnenkort komt er nóg een leuke winactie online.

Ik wens jullie veel leesplezier toe op het vernieuwde Passion 2 Create!

 

4 Responses

    • Sandy

      Het gaat vrij aardig nu. Ik kan wel weer lopen en ook hoesten doet geen pijn meer, alleen kan ik nog niet echt veel doen, ik ben nog vrij snel moe na een poosje wandelen of wat kleine klusjes in huis. Dit moet ik dus weer rustig gaan opbouwen nu :relax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.