Wisselringen winactie [gesloten]

geplaatst in: Winacties | 18

Weten jullie het nog? In januari schreef Linda een leuk blogartikel over wisselringen. Wisselringen zijn ringen die je helemaal zelf kunt samenstellen! Mocht je nog niet weten wat een wisselring is: een wisselring is een ring die uit verschillende onderdelen bestaat waardoor je simpel je eigen ring kunt samen stellen. Je begint met een basis ring (meestal van edelstaal) en hieraan zit een stukje schroefdraad en daar kan je verschillende elementen opdraaien. Je kunt op deze manier uit duizenden combinaties kiezen en zo jouw ideale ring creëren. En ben je hem weer zat of heb je een gelegenheid waarvoor je net even een ander soort ring zoekt? Dan haal je de ring uit elkaar en maak je gewoon een nieuwe combinatie. Hoe tof is dat! En het leuke is: ik mag vandaag enkele waardebonnen van wisselringen.nl weggeven, lees snel verder!

Vandaag mag ik van Wisselringen.nl enkele mooie waardebonnen weggeven. Dit om de nieuwe wintercollectie op hun website te vieren. De bonnen die ik mag weggeven hebben een waarde van €25,- (1x) of €10,- (3x) en jij maakt kans op één van deze vier waardebonnen. Je kunt op verschillende manieren meedoen. Je kunt kiezen uit één van de onderstaande opties:

Facebook.
Word lid van de Passion 2 Create facebookpagina en word ook lid van de Wisselringen facebookpagina als je dit nog niet bent. Like en Share de Winactie afbeelding. Bevestig je deelname in een reactie op dit blogartikel.

Twitter.
Plaats het volgende bericht in een tweet:
Ik doe mee met de @passion2create & @wisselringen winactie en maak kans op één van de vier waardebonnen: http://passion2create.nl/blog/?p=2129.
Bevestig je deelname in een reactie op dit blogartikel en plaats een link naar je tweet, zodat ik het kan controleren.

Blog.
Heb je geen Facebook of Twitter, niet getreurd! Breng dan een bezoek aan de website van wisselringen.nl en vertel in een reactie welke ring-onderdelen jij het mooist vindt. Je kunt dan in je reactie op dit artikel een link/linkjes plaatsen naar de items die jij mooi vindt.

 

Heb je één van bovenstaande opties uitgevoerd? Top, je hebt jezelf genomineerd voor één van de vier waardebonnen van Wisselringen.nl! Mocht je straks één van deze waardebonnen winnen en gaan shoppen: houd er rekening mee dat de verzendkosten (€1,75) ook van de waardebon worden afgeschreven. Zowel bij de bon van €25,- als die van €10,-.

Je kunt meedoen tot en met zaterdag 22 september. Winnaars/winnaressen krijgen persoonlijk bericht na afloop van deze winactie. Enjoy!

18 Responses

 1. manon

  super actie! ik heb zelf al een ring gekocht en nog wat erbij lijkt mij super! ik heb meegedaan via facebook :)

 2. Hennie

  Wat een waanzinnig leuke actie. Ben gek op sierraden helaas door inbraak een paar jaar geleden al mijn sieraden verdwenen. Dus moet weer helemaal van voren af aan gaan beginnen. Dus zou super welkom zijn

 3. ilona

  Superleuke actie en ik doe graag mee.

  Mooie dingen hebben ze op die site staan.
  Ik kende het nog niet maar zou graag kennismaken.

  Ik doe mee via facebook.

  Groetjes ilona.

 4. Jorien

  Wat gaaf!! Ik laat hem even voorbij gaan, want ik heb zo m’n “vaste” ringen maar wens iedereen heel veel succes. Echt super leuk dat je dit mag doen :D

 5. Leontine

  Laatst weer wat nieuwe dingetjes besteld, maar nog wensen genoeg, dus het winnen van een waardebon zou heel erg welkom zijn !!!

  • Sandy

   Leuk dat je mee wilt doen! Doe je mee via Facebook, Twitter of optie 3, een link opzoeken? Zie artikel voor uitleg ;-)

 6. Jodie

  Nou dan zal ik nummer 5 van de deelnemer(ster)s zijn. Ik deed ook me met de Facebook deelname. Ik ben héél benieuwd hoeveel deelnames er na mij nog zullen volgen, want ja, wie kan dit nou niet waarderen?

 7. susanne van de schraaf

  Ontzettend gaaf, hoop mijn collectie iets uit te kunnen breiden.
  Heb meegedaan op facebook.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »