Boss Black, Hugo Boss – Nuit

geplaatst in: Beauty | 2

Hugo Boss staat bekend om zijn moderne design en strakke lijnen. Boss Black behoort tot de meest populaire lijn van de collecties van Hugo Boss. Deze collectie presenteert de ultieme business-en avondkleding en wordt geleverd met stijlvolle en creatieve ontwerpen. De Boss Black is een lijn met moderne en tegelijkertijd klassieke dames en heren kleding, zowel zakelijk als informeel.

Ik ga bij dit artikel geen kleding bespreken maar dan heb je wel een beetje een idee wat de Hugo Boss Black lijn inhoudt. De Hugo Boss Nuit parfum vind ik erg toepasselijk voor de zakelijke, moderne vrouw.

Ik heb laatst een artikel geschreven over mijn parfum collectie en die is ondertussen iets uitgebreid dankzij mijn vriend. :D

Ik denk dat ik langzamerhand, stiekem een beetje de verslaving van mijn vriend overneem. Hij is namelijk erg gek op Hugo Boss en ik geef hem geen ongelijk. Ik vind het topkwaliteit. Niet alleen de kledinglijn, maar ook de parfums. Sinds dat ik iets meer bekend ben met Hugo Boss, moest en zou ik iets daarvan in bezit krijgen. Vraag me niet waarom, maar ik moest het gewoon. En dankzij mijn vriend heb ik nu iets van Hugo Boss.

Omschrijving Hugo Boss Nuit:

Boss Nuit Pour Femme is een elegante en zeer vrouwelijke geur die is geïnspireerd door hét icoon van vrouwelijkheid, ’the little black dress’. Boss Nuit Pour Femme parfum is de ‘perfecte aanvulling’ die haar look compleet maakt. De parfumeur is hier perfect in geslaagd met behulp van sensuele bloemengeuren zoals viooltje en jasmijn die het op en top vrouwelijk maken, terwijl de witte perzik, in combinatie met aldehydes in de topnoot een betoverend facet toevoegen. Boss Nuit is een sensueel en elegant parfum.

De stijlvolle ontwerpen van Hugo Boss vindt je zeker terug in dit parfum flesje. De dop loopt iets schuin af. Fijn flesje om vast te houden (prettig in de hand liggend.)

Prijzen:
Eau de parfum 30 ml €46.00
Eau de parfum 50 ml €66.00
Eau de parfum 75 ml €86.00
Deodorantspray 150 ml €29.00
Bodylotion 200 ml €32.00
Douchegel 200 ml€29.00
Deze prijzen zijn afkomstig van de Hugo Boss site

Waar te koop:
Hugo Boss Nuit is net uit, dus eigenlijk in elke parfumerie wel te koop. Denk maar aan de DA, Etos, Douglas of ICI Paris XL.

 

Al met al vind ik het een heel mooi cadeau om te krijgen :) Bij deze wil daarvoor ook mijn vriend bedanken,

dankjewel! :love

 

2 Antwoorden

  1. Lijkt mij een super lekker luchtje die inderdaad niet voor iedereen weg gelegd is

  2. Het doosje van de parfum doet me een beetje denken aan het doosje van de lady Gaga parfum!
    Liefs

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »