Inspiratieplaatjes deel 11: Glitters

geplaatst in: Inspiratie | 6

Vandaag al weer het elfde deel van onze Inspiratieplaatjes reeks. En dit keer hebben we er eentje met Glitters als thema. In die ene mooie outfit voor tijdens de  jaarwisseling, tijdens leuke DIY projecten, in je voeding: glitters vind je tegenwoordig echt overal in terug. Als kind reageerde ik altijd erg goed op glitters: ik vond ze zo gaaf, alsof ik een ekster was, ik wilde alles met glitters er in hebben. Glitterlijm pennen, Glitter knutselspulletjes en ja, zelfs glitter gel. Ik heb het allemaal (gehad), en eigenlijk vind ik alles wat glittert nog steeds heel erg leuk. Daarom deze keer een lading plaatjes waar je ogen van gaan schitteren. Enjoy!


Afbeeldingen komen van Pinterest.
Mocht je weten van wie de overige foto’s zijn dan vernemen we dit graag.

6 Antwoorden

  1. mooie inspiratiepost!

  2. Omg, die glitterglobe is fantastich :-D die ga ik ook een keer maken.

  3. Zo’n glitter globe lijkt mij ook erg leuk, ik wil er binnenkort een gaan maken ♥

  4. Wat leuk! Glitters zijn toch wel mijn favoriet.
    Idd Lin een glitter globe lijkt mij nu ook erg leuk

  5. Tof, ik wil nu ook een glitterglobe maken :D
    Ga eens een keer een pot bewaren als ie leeg is :)

  6. wat een leuke plaatjes, de lippen zijn erg leuk maar dat met een mobile case is ook erg gaaf

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »