Nailart met een feestelijk tintje

geplaatst in: Beauty | 6

Met de feestdagen in aantocht besteden we maar wat graag extra aandacht aan onze nagels. Ik heb al veel prachtige nailart blogs voorbij zien komen. De één nog mooier dan de ander. Sommigen gaan voor een uitdagende nailart terwijl anderen het liever simpel houden. Vandaag ga ik jullie drie leuke nailart voorbeelden laten zien, die je prima kunt toepassen tijdens Kerst en Oud en Nieuw. Enjoy!

Wat heb ik voor deze nailart tutorials gebruikt:

– Essie nagellak: Buy me a cameo #82
– Essie nagellak: Thigh High #52
– Max nail art polish stripers van de Action
– Fimo canes met een kerst printje
– Fimo cane mesje
– Dottingtool met 2 verschillende maten
– Niet nodig voor een nagelwiel, maar voor echte nagels wel handig: basecoat en topcoat naar keuze.

Ik heb bij alle drie de nailarts de Buy me a cameo als basis gebruikt. Deze dekt perfect in twee laagjes maar heeft wel iets de neiging om strepen achter te laten.

Als eerst heb ik een nailart gemaakt met de stripers van de Action. Ik heb in het midden een schuine zwarte lijn aangebracht. Daarna heb ik aan de onder- en bovenkant een laagje aangebracht met gouden glitters. Het zwarte lakje werkt heel fijn, maar de glitterlak is wel iets stroperiger. Desondanks kun je er prima lijntjes mee maken. Deze nailart is heel simpel maar oogt toch wel degelijk feestelijk, dankzij de mooie glittertjes die er op zitten.

Daarna heb ik een simpele nailart gemaakt met de donkerrode Thigh High van Essie en mijn dottingtool. Niet iedereen houdt tenslotte van glitters. Ik begon onderaan met wat groffe stippen, en werk naar boven toe met wat kleinere stipjes. Om het effect een beetje speels te houden heb ik alle stippen aan één kant van de nagel gezet.

Tot slot nog een erg speelse nailart. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van twee nailart stripers: zilver en goud. Beide stripers zijn een beetje stroperig dus je moet een beetje goochelen om alle lak netjes te verdelen over je nagel. Maar zoals je ziet, is het wel goed te doen allemaal. Daarna heb ik met mijn Fimo cane mesje twee plakjes van mijn canes afgesneden. Deze heb ik heel voorzichtig op de nog natte nagellak gelegd. Na een paar minuten zitten ze keurig vast aan je nagel.

Et voila! Zo kun je dus met een paar potjes nagellak en bijbehorende accessoires een paar heel leuke en feestelijke nailarts maken. En, hoe gaan jullie je nagels lakken tijdens de feestdagen? Hou jij meer van simpel en subtiel of hou jij wel van een beetje knallen en opvallen? Ik ben benieuwd naar jouw plannen!

6 Responses

  1. Jes

    Die eerste is idd erg mooi :loveeyes
    Jammer genoeg zijn mijn nagels daar niet mooi voor :sad
    Mooie voorbeelden voor de kerstdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.