Tag: December

geplaatst in: Randomness | 3

Het gebeurt eigenlijk nooit dat wij als blog worden getagd, maar ik kwam vanmorgen een tag tegen, die ik eigenlijk toch wel heel graag wilde doen. Ik ben namelijk een groot liefhebber van de maand December, en kon deze tag daarom niet weerstaan! Ik heb hem overgenomen van Tim.

 

1. Wat vind je het leukst aan de maand december?
– De sfeer, zonder enige twijfel! Ik ben dol op versierde huizen, tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden en bakjes warme thee. Zelf versier ik ons huis ook heel uitbundig. Dat heb ik van mijn ouders overgenomen. Zij versierden het huis vroeger ook heel uitbundig: overal kerstverlichting (liefst met kleurtjes!) en andere versiersels in huis. Het grote raam aan de voorkant was altijd één groot feest om naar te kijken. En ik ben er zelf ook heel goed in geworden: lampjes, rode tape en spuitsneeuw sieren onze voorkant nu op. Zeker nu ik een zoontje heb die op 7 december jarig is: ons huis is momenteel dus dubbel versierd, haha! Heerlijk, ik hou van de sfeer van de feestdagen!

2. Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen? 
– In deze tijd van het jaar ben ik meer geneigd om een wat zwaardere geur te dragen. Neroli Jasmin van The Body Shop bijvoorbeeld. Maar ook Alien van Thierry Mugler is favoriet.

3. Wat zijn drie producten waar je niet zonder kan deze maand?
– Net als bij Tim staat lippenbalsem in mijn lijstje. Ik heb erg droge lippen gekregen en smeer heel wat af. Favoriet op het moment is de Fanta Lipmsacker. Verder ben ik ook druk in de weer met Vaseline. Mijn gezichtshuid heeft het begeven: mijn huid is zo beschadigd, dat een woestijnlandschap er nog niks bij is. Ik verzacht mijn huid momenteel met Vaseline. Het ziet er niet fraai uit, maar werkt wel heel goed. Gelukkig hoef ik niet vaak weg, dus niet veel mensen zullen mijn glimmende gezicht hoeven aanschouwen :D

4. Wat is jouw favoriete look voor deze maand?
– Ik ben dol op glittertjes, en ben dan ook wel geneigd om hier en daar wat feestelijke glitters te verwerken in mijn make-up. Ook mijn nagels zullen straks met de kerst worden voorzien van een glitternagellakje.

5. Wat is je favoriete meest glitterende product?
– Oeh kijk, als je het over de duivel hebt, haha! Mag ik er echt maar eentje kiezen? Hmm, in dat geval kies ik voor mijn Nfu Oh nagellakjes. Ha, heb ik er stiekem toch meer gekozen.

6. Wat is je favoriete kerstversiering?
– Zie hier een foto van onze kerstboom. Ik vind het totaalplaatje erg belangrijk:

Onze boom heeft witte lichtjes, zilveren slingers en de ballen zijn overwegend paars en zilver. Hier en daar hangen wat pluchen diertjes voor het speelse effect. Tja, ik ben en blijf een dierenliefhebber, haha! Ik kan dus niet zeggen dat ik één ding het allerbelangrijkst vind.

7. Van welk snoepgoed ga je veel te veel eten deze maand?
– Nou, eigenlijk mag ik niet te veel snoepen, maar ik ben bang dat ik er toch niet helemaal onderuit ga komen. Zelf vind ik krentenbollen (met rum!) erg lekker, net als appelbeignets. Ik heb dit jaar pas één oliebol gegeten, dus ik gun er mezelf nog wel een paar. Wellicht op Oudejaarsavond.

8. Wat is je favoriete kerstfilm/serie?
– Oef, nu moet ik echt even in mijn geheugen gaan graven. Mijn vader had vroeger een eigen videotheek dus ik heb wel een miljoen films gezien (welja, voor mijn gevoel dan). Ik blijf de eerste twee Home Alone films toch wel erg leuk vinden. The Nightmare before Christmas vind ik ook nog steeds leuk om te kijken. Als kind vond in The Snowman (1982) ook heel erg mooi. Onderstaande scène komt uit de film:

The Snowman Walking in The Air

 9. Wat hoop je dat de kerstman je geeft dit jaar?
– Een Noosa Armband met bijbehorende Chunks. Ik wil graag een armband met koeienhuid erop ♥

10. De feestdagen draaien om liefde voor je medemens. Wil je iemand een shout-out geven?
– Dat zijn er nu ook meer dan één: mijn (schoon)ouders, mijn man, mijn broertje en schoonzusje en vriendin Hedwig. Omdat jullie zo’n fijn luisterend oor zijn geweest de afgelopen maanden. Jullie weten wel wat ik bedoel. Thanks liefjes!

Ik ga deze tag niet aan één specifiek persoon doorgeven. Je mag hem gewoon van mij overnemen als je dat leuk vindt. Heb je deze tag ook op je blog staan? Deel de link dan in de comments, ik ben benieuwd naar hoe jullie deze tag hebben ingevuld.

3 Responses

  1. Hedwig

    Wat lief… Kom ik toch opeens mijn naam tegen!
    Je bent een liefje! :heart

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »