Forum nieuws + activiteiten

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 0

Het is al weer een hele poos geleden, dat ik jullie wat meer uitleg gaf over ons gezellige forum. Juni 2012, om precies te zijn. Vandaag vond ik het wel weer eens tijd worden voor een update, want er is de afgelopen tijd wel een en ander veranderd op ons forum.

Om te beginnen heeft de indeling van ons forum een kleine make-over gehad. Er zijn een paar prikborden samengevoegd, en de volgorde is hier en daar wat veranderd. Zo hebben we alle activiteiten omhooggehaald, omdat we daar graag wat meer aandacht op willen vestigen. Ook het Beauty & Lifestyle bord heeft een kleine make-over gehad. We hebben nu de volgende prikborden: Uiterlijke verzorging, Innerlijke verzorging, Beautyblogs en vlogs, Fashion & Lifestyle en Vrije tijd.

Zoals gezegd, ik heb het activiteiten gedeelte van ons forum omhooggehaald. En met een reden: het is de bedoeling dat er wat vaker leuke activiteiten worden georganiseerd voor de leden van het forum. Zo organiseren we regelmatig leuke swaps/snail mail acties, maar ook prijsvragen, meetings en workshops komen allemaal aan bod. En om onze actieve forumleden te belonen organiseer ik ook een ‘Forumlid in het zonnetje’ Elke twee maanden kies ik iemand uit, en die krijgt een cadeautje van me. Een lekkere douchegel, mooie oogschaduw of buisjes glaskralen, ik probeer echt een cadeautje te zoeken wat bij de winnares past ♥

Op het moment hebben we een aantal leuke (doorlopende) activiteiten op ons forum. Dit zijn ze:

~ In de planning: dagje workshoppen bij Sandy thuis. Datum: 3 of 10 maart 2013.
~ In de planning: dagje hobbyshoppen. Datum en informatie volgt later.
~ Doorlopende forumactiviteit: Funproject Isa en Parel.
~ Doorlopende forumactiviteit: Forumlid in het zonnetje

Meedoen met onze activiteiten? Meld je dan ook aan op ons forum: klik hier!
Aanmelden is gratis, snel gebeurd en je kunt meteen gezellig meekletsen op ons forum.

Hopelijk tot ziens op ons forum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.