Open dag: Beauty United en Beautiful Skin Care

geplaatst in: Beauty | 1

Het is inmiddels al weer een poosje geleden, maar ik ben eind vorig jaar bij een open dag geweest van een groothandel (en trainingscenter) in Beauty producten: Beauty United in Barneveld. Het leek me wel eens leuk om echt achter de schermen te kunnen kijken bij een echte groothandel in beauty spulletjes. Beauty United wordt gerund door eigenaars Jerry en Luciënne Versluis.Verder was Mariëlle Conrads, eigenaresse van een schoonheidssalon in Barneveld, Beautiful Skin Care, ook aanwezig: zij werkt samen met Beauty United. Jerry, Luciënne en Mariëlle gaven gedurende dag enkele demonstraties en stonden klaar voor vragen van bezoekers.
Wil jij ook eens achter de schermen meekijken? Lees dan snel verder voor een leuk fotoverslag.

Bij binnenkomst kan ik, onder het genot van een bakje thee, rustig gaan rondsnuffelen. Ik mag overal kijken, en zie vooral erg veel mooie spullen staan. Prachtige behandelstoelen, een grote rij schappen vol met allerlei behandelspulletjes (van wax tot wattenstaafjes, alles is aanwezig) Er is, onder andere, ook een ruimte waar je kunt oefenen met spray tan. Ik dacht altijd dat zoiets erg veel rommel zou geven, maar niets is minder waar. Je kunt zelfs een behandeling in een pop-up tentje krijgen, gewoon gezellig tijdens een ladies night bijvoorbeeld.

Opvallend vind ik de kasten met beautyproducten van het eigen merk: Meta for Skincare. Mooie verpakkingen met mooie producten. Jerry vertelt hier het volgende over:

Na vele jaren ervaring in huidverbetering heeft BEAUTY UNITED als groothandel en training/kennis- center
ervoor gekozen om een eigen lijn te ontwerpen voor toepassing in het betere instituut en thuisgebruik,
bij voorkeur na het advies van een deskundige.
Niet alleen de buitenkant, waarbij ook aan het ideale ontwerp is gewerkt,
maar vooral de inhoud ervan is met zorg geselecteerd uit de beste werkstoffen
voor een optimaal resultaat voor een fatsoenlijke prijs.
Specialisten bevestigen dit.

Later op de middag verkassen we met zijn allen richting de schoonheidssalon, die bij de groothandel hoort: er wordt een demonstratie gegeven. Eén van de bezoekers krijgt een bindweefselmassage in het gezicht. In eerste instantie denk ik nog, ‘ah lekker, een massage’, maar het blijkt toch wel een heel pittige behandeling te zijn. Wel een behandeling die zijn vruchten afwerpt: aan het einde van de behandeling zijn de wallen van de dame een heel stuk minder aanwezig en ziet haar gezicht er zichtbaar anders uit!

Tegen het einde van de middag moet ik weer op huis aan. Ik krijg een leuke goodiebag mee met daarin onder andere een flesje nagellak van het merk Sabrina cosmetics. Deze ga ik binnenkort uitvoerig testen voor jullie. Ik wil Jerry, Luciënne en Mariëlle nogmaals bedanken voor alle uitleg en voor de demonstratie. Ik vond het erg interessant om eens achter de schermen te kunnen kijken bij een groothandel/beautysalon!

Websites:
Beauty United
Meta for Skincare
Beautiful Skin Care

 

Een Antwoord

  1. Hoi Sandy,

    Hartelijk dank voor dit leuke artikel. :likeaboss
    Hoe gaat het met je?

    Groetjes Mariëlle

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »