Spam je (blog)site

geplaatst in: Randomness | 20

Vandaag even geen standaard blogartikel voor jullie. Ik heb deze week namelijk vrij genomen, om er even rustig tussenuit te gaan met mijn man: wij zijn op 2 februari namelijk 11 jaar samen en dit vieren we deze week door een paar daagjes in Limburg te gaan zitten, lekker de toerist uithangen!

En terwijl ik er tussenuit ben, mag jij hier ongegeneerd reclame komen maken. Reclame voor je blog, voor je website, voor je webshop….links naar al je websites zijn welkom! Misschien vind ik bij thuiskomst wel een hele leuke link in de comments, en ga ik er een ‘in het zonnetje’ artikel over schrijven. :yup
Dus ik daag je bij deze uit: kom maar op met je spam… :cool
Enjoy!

20 Responses

 1. MissBeautyNerd

  Ik heb 2 blogs, een blog heb ik over beauty, nails en een beetje lifestyle en tips voor de verzorging van de kroesharigen onder ons( http://www.mjstyle14.blogspot.nl ) en op mijn 2e blog geef ik tips over hoe je jouw schooltijd op de beste manier kan overleven, ik zal vanaf aankomende maandag ook daar elke week gaan posten.(www.missbeautynerd.wordpress.com)
  Ik hoop dat je de moeite wilt doen om mijn blog te bekijken:)

 2. Trendbubbles

  Leuk hoor, ik doe mee!

  Wil je meer weten over trends en trendwatching. Mis het Trendwatching blog dan niet! Bij inschrijving ontvang je de nieuwste trends in de Trend Briefings! http://trendbubbles.nl/

  Deel met mij hoe jij jouw trends spot voor jouw blog. Laat een reactie achter op het blog en wie weet wordt jouw trend wel gespot door mij en krijg je een prominente positie in mijn blog post.

 3. Manon

  Heei!
  ik zag je reactie op teskuh.nl en ik klikte toen op jouw naam,
  en las dit artikel ding. Ik ben samen met een vriendin pas begonnen met een blog en ik zou het echt heel erg leuk vinden als je een goed woordje voor ons doet gewoon omdat.. zomaar haha! Ik ging ook nog even verder kijken op je blog en het zag er leuk uit!
  xx Manon
  http://www.manonensaar.blogspot.nl

 4. Kelly Caresse

  Wat een leuk artikel dit, ik spam gelijk even mee haha!
  Ik blog dagelijks over dat wat ik leuk vind en wat mij laat stralen zoals over beauty, love, life, food, fitness, health en random dingen die mij gelukkig maken. Komt dat zien op http://www.Kellycaresse.nl :heart

 5. Céline

  Wat lief!
  Ik blog met veel liefde op withoutelephants.blogspot.com
  Ik zou het erg leuk vinden als jullie allemaal een keertje kwamen kijken en wellicht blijven hangen ;)
  Met veel plezier blog ik over beauty, fashion, lifestyle en nog veel meer. Binnenkort wordt de nieuwe site gelanceerd!

 6. Lisanne

  Leuk! Ik vind Spam je Blog artikelen altijd erg leuk, mede omdat je zo veel nieuwe blogs leert kennen!

  Mijn blog heet You Nailed It, een blog met 60% nailart en de andere 40% beauty, diy, lifestyle en alles meer wat ik leuk vind! ;) Vandaag heb ik een filmpje gemaakt over een eigengemaakte handscrub bijvoorbeeld!

  Hopelijk neem je eens een kijkje. Bedankt voor de spamkans! :)

  http://www.younailedit.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.