2 jaar Passion 2 Create blog + winactie [gesloten]

geplaatst in: P2C nieuwtjes, Winacties | 18

Hieperdepiep hoera! Vandaag bestaat het Passion 2 Create blog alweer 2 jaar. De afgelopen 2 jaar hebben we (het Passion 2 Create team en ik) behoorlijk wat leuke blogs geplaatst. Blogs over beauty, blogs over lifestyle, blogs over creatieve hobby’s en vooral heel veel inspiratie en gezelligheid ♥

Leuk om te weten is natuurlijk wat we de afgelopen 2 jaar allemaal bereikt hebben, daarom wil ik als eerst deze statistieken graag met jullie delen:

Aantal bezoekers: ruim 58.000
Aantal pageviews: ruim 226.00
Aantal blogposts: 218 stuks
Vaakst gelezen: Zelf cakes pops maken: bijna 11.000 keer!

Ik wil jullie allemaal ontzettend hard bedanken. Dankzij jullie, onze lieve bezoekers, heb ik ons blog het afgelopen jaar flink zien groeien. Waren we vorig jaar nog een relatief klein blogje, nu weten steeds meer mensen ons te vinden op het wereldwijde web! Een speciaal bedankje voor alle lieve vrijwilligers, die regelmatig leuke en inspirerende blogs aanleveren voor Passion 2 Create: thanks meiden, jullie zijn geweldig! ♥

Om te vieren dat we 2 jaar bestaan zal ik deze maand wat extra winacties organiseren, allemaal in het teken van ons 2-jarig bestaan. Een paar van onze populairste items uit de blogshop zullen worden weggegeven.
Mocht je als bedrijf cadeautjes voor een winactie willen sponsoren, er is nog ruimte voor!
Wil je graag kans maken op één van de leuke prijzen die ik deze maand ga weggeven, houd ons blog en onze Facebook- en twitterpagina dan extra goed in de gaten!


De eerste winactie.

Om meteen te beginnen is hier alvast de eerste winactie voor jullie. Bij een verjaardag horen natuurlijk kaarten, en daarom ga ik vandaag een prachtige set postcrossing ansichtkaarten weggeven. Het is een set van maarliefst 25 stuks. 20 verschillende kaarten uit onze blogshop en 5 kaarten met daarop mijn eigen ontwerp, Flower Power.

Wat moet je hiervoor doen? Easy peasy, je kunt kiezen uit twee opties:

optie 1: vind onze pagina leuk op Facebook en Like en Share de winactie foto. Bevestig je deelname in een reactie op dit blogartikel, vertel er ook even bij wie jij op Facebook bent, zodat ik je deelname kan controleren.

Optie 2: Vertel in een reactie iets over jouw favoriete land: een mooi verhaal, heb je iets leuks meegemaakt tijdens een vakantie of heb je de droom om nog eens een bepaald land te bezoeken? Misschien heb je je roots wel in een ander land liggen, en wil je daar iets moois over delen met ons? Deel jouw verhaal/ervaring/droom in een reactie op dit blogartikel.

Extra: je kunt extra punten verdienen door dit blogartikel te delen op social media. Je kunt hiervoor de social media buttons gebruiken. Plaats een link naar jouw share in een reactie, zodat ik het kan controleren. Elke share is een extra punt!

Je kunt meedoen tot en met woensdag 13 februari aanstaande.
De winnaar wordt de volgende dag bekend gemaakt op onze Facebook- en twitterpagina.
Enjoy!

 

18 Responses

 1. Laura du Pre

  Gefeliciteerd met jullie 2-jarig bestaan!

  Ik ben op facebook ook Laura du Pre en heb de foto geliked en deze is gedeeld.

  Om antwoord te geven op de landenvraag:
  Vorig jaar ben ik naar Jamaica geweest met mijn vriend en wat een prachtig land en geweldige cultuur. Sommige inwoners hebben eigenlijk helemaal niks en zijn toch zo content en gelukkig met dat wat zij wel hebben. Iedereen is heel gastvrij en men maakt zich op Jamaica niet snel druk. Heerlijk land om je rust te vinden en te genieten van de meest prachtige natuur!
  Maar… het allermooiste van de reis was toch wel ten huwelijk gevraagd worden boevaan de YS falls!!! Ik heb natuurlijk ja gezegd op dit romantische huwelijksaanzoek :)

  Succes verder, op naar de 5 jaar!

  Groetjes van Laura

 2. Laura du Pré

  Gefeliciteerd met jullie 2-jarig bestaan!

  Op facebook ben ik ook Laura du Pré en heb ik jullie foto geliked en geshared.

  Om antwoord te geven op de landen vraag:
  Vorig jaar ben ik naar Jamaica geweest en wat een prachtig land en geweldige cultuur. Sommige inwoners hebben zo weinig maar zijn toch zo content en gelukkig met wat ze hebben. Niemand maakt zich snel druk om iets en zijn uiterst gastvrij. Het beste wat me.tijdens

  • Laura du Pre

   Sorry, deze was via de telefoon en ineens ging hij al opslaan maar ik was nog niet klaar ;)

 3. Kier

  Geweldige actie!
  En van harte gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan,
  En al het succes :)

 4. Helmy Lommen

  Mijn reactie nog op mijn mooiste vakantie!

  Paar jaar geleden heb ik mijn vakantie doorgebracht in Oost-Maleisië oftewel in Borneo. heb daar geweldige jungletochten gemaakt. Het mooiste wat me daar is oevrkomen en wat een enorme indruk heeft achter gelaten is dat een Oerang Utan met jong bij ons kamp kwam overnachten! Hoog in de bomen boven ons kamp maakte ze haar bedje van bladeren en samen met haar jong bleef ze slapen! Geweldig om dat mee te maken!!! OOk het in zee laten van net geboren zeeschildpadjes is een gebeurtenis die me zeer heeft aangegrepen en ik voor altijd mee draag in mijn hart! Graag zou ik terug gaan, maar helaas door mijn gezondheid zal dat niet zo snel meer gebeuren!!!

  Groetjes Helmy Lommen

 5. Helmy Lommen

  2 Jaar Gefeliciteerd :cheers met jullie leuke blog!
  Ik wil heel graag mee doen met de win actie want het zijn super leuke kaartjes! :yay
  Ga lekker door met jullie blog want ik voel me er thuis en kom graag en vaak langs! Helmy Lommen

 6. Angelique

  Wauw 2 jaar! gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik doe niet mee aan de winactie maar wilde je wel heel graag feliciteren! Ga zo door, je hebt een fijne, leuke en mooie blog waar ik graag kom!

 7. Miss Koffieklets

  Wat een leuke actie! MIjn droomland is Zwitserland. Ik had het geluk er 2 jaren te mogen wonen en werken. Ik kwam terug om te trouwen en kindjes te krijgen, hoewel ik dat gerust ook ginder had kunnen doen want mijn man is ook bergfanaat. Ik heb nog steeds spijt dat ik terug naar België ben gekomen, maar ooit gaan we terug! Dat is zeker :yup

 8. Mellanie

  Van harte gefeliciteerd!
  2 weken terug had ik iemand hier nog naartoe gestuurd voor betere informatie over postcrossing :D
  Mij heeft het heel erg geholpen toen ik net begon.
  Het was allemaal zo ingewikkeld, maar jouw blog heeft me er doorheen geholpen!
  En misschien gaat degene die ik heb doorgestuurd ook wel beginnen. Hij moest er nog eens goed voor zitten.

  Afgelopen weekend had ik toch wel zo’n leuke ervaring met postcrossen!
  Ik heb 3 kaartjes mogen schrijven en het waren achter elkaar 3 landen waar ik nog nooit eerder een kaart naar gestuurd heb :likeaboss
  Ik was er zo blij mee dat de ontvangers het ook duidelijk zullen weten hihi
  En 2 weken geleden naar Abu Dhabi. Ik heb het toen helemaal opgezocht op de kaart. Dat vind ik er nou zo mooi aan.
  Omdat ik zelf niet weg kan, vind ik het zo leuk om naar die landen een kaart te sturen en ook van die mensen te horen hoe ze leven of wat ze gedaan hebben die dag. Iedere kaart die ik schrijf en krijg, maakt mij weer happy :sunny

  Nogmaals van harte gefeliciteerd! En bedankt voor het helpen aan mijn hobby/verslaving :D
  :present
  Mellanie

 9. diana

  Hiep hiep hoera!! De hele wereld mag het weten, dat Passion 2 Create twee jaar bestaat. Daarom heb ik dit gedeelt op mijn facebook pagina! (Diana Benjamins) op naar nog een geweldig en druk jaar…! :present

 10. bianca

  leuke actie en mooie site :heart en van harte met 2 jaar bestaan :handkiss

 11. Kimberley V

  Gefeliciteerd, 2 jaar bloggen, wat goed zeg!
  Ik wil optie 2 doen: mijn droom is om in de toekomst naar Italië te gaan. Ik vind het een mooie land, met een mooie cultuur en het is zo romantisch daar. Hopelijk vraagt mijn vriend me dan ten huwelijk tijdens onze droom vakantie! :heart :heart :heart

 12. Debbie

  Wat een leuke kaarten die wil ik zeker wel winnen…
  Gefeliciteerd met het 2 jarige bestaan van je blog
  Ik like je fb en heb de foto een share gegeven op Debbie Grey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.