Vers van de pers: Nieuwe collecties van INGLOT

geplaatst in: Persberichten | 2

Ik heb van INGLOT enkele leuke persberichten mogen ontvangen. Vandaag mogen jullie kennismaken met een aantal prachtige nieuwe producten. Zo vertelt INGLOT wat over de double sparkle rainbow eyeshadow en over de 9 nieuwe kleuren nagellak die onlangs zijn verschenen.

INGLOT double sparkle rainbow eyeshadow
Speciaal voor een echt voorjaarsgevoel tijdens de laatste koude winterdagen, lanceert INGLOT begin 2013 tien nieuwe kleuren Rainbow Eyeshadows. Deze dubbel sprankelende oogschaduws bestaan uit drie tinten in één en passen binnen het unieke Freedom System van het populaire Poolse cosmeticamerk. De nieuwe oogschaduws zorgen voor een matte look, met een subtiele glinsterende touch!

This is hot!
Ontdek de sprankelende kleuren van de nieuwe Rainbow Eyeshadows en laat je ogen nog meer stralen! INGLOT lanceert tien prachtige kleuren, bestaande uit drie tinten in één, welke gemixt of juist single gebruikt kunnen worden. Zo heb je een onbeperkte keuze in kleurenopties.
De koele parelgloed van deze nieuwe oogschaduws accentueert een textuurverschil op de huid, terwijl de dubbele sprankeling een kleurintensiteit en reflecterende deeltjes achterlaat wat de fijne lijntjes van een rijpere huid doet vervagen.


Nieuw: INGLOT Freedom System Single
Klik, klak en ready to go! Het unieke Freedom System van INGLOT is een magnetisch make-up palet, waarmee je zelf de kleurencombinaties samenstelt. Mix en match rouge, oogschaduw en poeder per gelegenheid en per seizoen. Vier of zes keer blush, poeder of oogschaduw, of juist een mix daarvan. Alles is mogelijk. Naast de huidige Freedom System collectie met paletten bestaande uit twee, drie, vier, vijf, tien, twintig en veertig, introduceert INGLOT nu het nieuwe single palet. Ideaal voor zelfs je kleinste clutch!


RAINBOW DOUBLE SPARKLE EYESHADOW
Kleuren 121R – 130R € 9,00
Freedom System Single, gevuld € 10,00

De nieuwe double sparkle rainbow eyeshadows van INGLOT zijn verkrijgbaar in alle INGLOT stores en shop-in-shops in Nederland vanaf februari 2013. Het nieuwe Freedom System Single is verkrijgbaar vanaf november 2012.

 

INGLOT Introduceert 9 nieuwe kleuren nagellak!
Speciaal voor het nieuwe jaar introduceert INGLOT negen nieuwe kleuren nagellak. Deze prachtige koffiekleuren zorgen voor een zachte, romantische finishing touch. Het einde van de winter is weer in zicht, laat het voorjaar maar beginnen!

2013: een nieuw jaar, een nieuwe look!
Met de introductie van negen nieuwe kleuren, breidt INGLOT haar omvangrijke collectie nagelproducten verder uit richting de 400 kleuren en producten. Dit keer is gekozen voor schitterende koffiekleuren met een zacht karakter, uitermate geschikt voor verschillende looks. Een speelse Back to School look, een chique Black look of een weelderige Barokke look. Deze intense kleuren passen zowel bij de koude wintertrendkleuren amethist en zwart, als de warme trendkleuren bruin, bordeauxrood en karameltinten.
En zoals we gewend zijn van INGLOT is elke kleur makkelijk aan te brengen, blijft lang zitten en heeft een schitterende glans. Gebruik de INGLOT Fast Drying Coat voor een kortere droogtijd en de Matte topcoat voor juist een matte look.


NAIL ENAMEL
De Nail Enamels van INGLOT bevatten geen toluene, formaldehyde, DBP of camphor Kleuren Coffee Collection 363 – 371 €12,00. De nieuwe nagellakken van INGLOT zijn verkrijgbaar in alle INGLOT stores en shop-in-shops in Nederland vanaf januari 2013.

Kijk voor meer informatie over INGLOT Benelux op: www.inglotcosmetics.nl.

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »