Isa en Parel: op bezoek bij Lien

geplaatst in: Randomness | 0

Vorig jaar hebben wij ons aangemeld op het forum van Passion 2 Create. Ons doel: wat meer van de wereld zien! En natuurlijk de creatieve geest van de forumleden aanwakkeren. Forumlid MijnParadijsje (Lien) meldde zich als eerste vrijwilliger aan: we mochten een poos bij Lien en haar gezin komen logeren. We hebben veel leuke dingen meegemaakt, kijken jullie mee?

Met Pasen in aantocht hebben we eitjes uitgeblazen en versierd. Werden we zomaar omsingeld door een leger paashazen!
Met de inhoud van de eitjes hebben we lekker frangipanecake en pannenkoeken gebakken. En die kwamen goed van pas want onze gastvrouw vierde haar verjaardag! Op deze foto neem ik nog een duik in de overschotjes.
Zoals jullie misschien wel weten, logeren we op een “kinderboerderij.” Onze ochtenden begonnen dus steevast met het voeren van de diertjes.
Even heerlijk ontspannen in de natuur.
Niet alleen forumlid Waikiki heeft haar hartje verloren aan varkentje Willy, maar ook ik ben erg gehecht geraakt aan deze lieve beer. Lekker knuffelen met deze lieverd!
Tussen de bedrijven door, hadden we nog hopen tijd om te ontspannen op het “strand.”
In ruil voor kost en onderdak van de gastvrouw, heb ik mijn kennis als dolfijnenafrichtster gebruikt voor het trainen van Harold de schildpad.
En de gastvrouw was dan weer zo blij met haar tamme schildpad, dat ze me in de ruil wat naailessen aanbood. Mijn eerste werkje, een zomerjasje, heb ik ondertussen af.

Jullie zien dus, we hebben het erg naar onze zin hier. We vinden het niet erg om nog wat langer te blijven. Maar als een ander ons ook graag een leuke vakantie aanbiedt, horen we het graag.

Met zonnige groetjes vanuit België!

 

 

Tekst en foto’s: Lien – MijnParadijsje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.