Mijn haarverzorging

geplaatst in: Beauty | 9

Eigenlijk kom je hier maar zelden blogartikelen tegen over (mijn) haarverzorging. En dat heeft een reden: mijn haar is een regelrechte ramp. Even kort samengevat: mijn haar is momenteel 60 cm. lang, droog, pluizig, onhandelbaar en het is ook niet erg bijzonder om te zien. Oh en ik heb hier en daar al wat grijze haren sinds mijn 21e jaar…lang leve haarverf!

Sommige beautyblogsters hebben prachtige dikke bossen haar, de één heeft er nog meer volume in dan de ander. Ik ben niet echt gezegend met van dat wow-haar, vind ik zelf. Ook ben ik al jaren aan het rondsnuffelen naar goede verzorgingsproducten, maar ik heb mijn ultieme haarproduct nog niet gevonden. Lang leve beautyblogs, want door wat rond te gaan snuffelen ben ik een webwinkel tegengekomen, die echt alles op het gebied van haarverzorging heeft: JohnBeerens.com. Vandaag ga ik wat meer over mijn huidige haarverzorging vertellen, en ook over de verzorging die ik het liefst zou willen voor mijn suffe, lange lokken.

Haarverzorging nu.
Op dit moment doe ik nogal weinig aan haarverzorging. Ik heb in het verleden al tig soorten shampoos geprobeerd. Geen van allen vond ik ze heel erg goed. Degene waar ik nog het meest tevreden over ben zijn de shampoo en conditioner uit de Wella reeks. Verder gebruik ik soms Gliss Kur hair repair als mijn haar echt té droog en klitterig wordt. Na het gebruik van dit spul is mijn haar iets beter doorkambaar, en het oogt wat glanzender. Een Holy Grail zou ik het niet willen noemen, maar ik ben er best tevreden over.
Verder doe ik helemaal niks aan mijn haar. Ik gebruik hooguit eens of tweemaal per jaar een haarmasker en that’s it. Gewoon uit angst dat ik producten aanschaf die mijn -toch al gevoelige- haar grandioos zullen verpesten.

mijn eeky hair :(

Gewenste haarverzorging.
De laatste maanden heb ik op verschillende beautyblogs leuke reviews gelezen over haarverzorgingsproducten. Hierdoor is mijn interesse inmiddels wel gewekt. Zo kwam ik op de webshop van JohnBeerens.com terecht. Een waar walhalla voor beautyliefhebbers! Overigens niet alleen voor haarproducten, maar ook voor make-up, nagellak, parfums, huidproducten, stijltangen, noem het maar op. Merken als Biosilk, Pupa Milano, CHI, L’Oreal en The New Black  komen allemaal voorbij tussen de meer dan 5000 items.

Ik heb op de website gekeken, en ik heb gebruik gemaakt van de handige advies functie. Echt een tip, als je net als mij nog een beetje zoekende bent naar een geschikt product. Ik heb gekeken onder de kopjes Droog haar, Pluizig haar en Beschadigd haar. De producten die ik het meest interessant vond waren die van CHI, J Beverly Hills en Biosilk. Het zijn ook alle drie merken waarover ik al positieve verhalen heb gelezen op andere blogs, en ik ben er wel nieuwsgierig naar. Daarom mijn vraag aan jullie, mede droog-haar-bezitters: welk van deze producten is jouw favoriet?

Hopelijk lukt het me snel om mijn rampzalige lokken in bedwang te krijgen. Mijn wens is om zacht, pluisvrij haar te krijgen. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik deze geweldige webwinkel heb ontdekt!

9 Responses

 1. Jane

  Ik gebruik al 2 jaar silk therapie van biosilk echt super spul! En zuinig want drie druppels is genoeg voor mijn “lange” haar. Ik gebruik het na het wassen, geeft heerlijke glans, ruikt lekker en mijn haar is super dik en net na het wassen en kammen heb ik mega volume, te veel en hiermee hou ik dat ook in bedwang dan.

 2. mlein

  Ik heb de BIG shampoo, de rehab was een groot fiasco voor mijn haar, wil je wel wat samples sturen… Ook gebruik ik de I love juicy tegen vet haar…

  • Sandy

   ah ja, Big is er inderdaad eentje die ik nog niet getest heb. Testers zijn altijd welkom, dan stuur ik je wel een leuke snail mail terug ;-)

   • Mlein

    Ik zal er twee maken en je toesturen :)! Ghihi zal er een leuk pakketje van maken!!! Oehhh ik ben bijna jarig dus een B-daysnailmail is leuk!

 3. mlein

  Ik ken geen van de boven genoemde producten maar vroeg me af of je al eens met deze vraag langs de lush bent geweest? Ik heb ook rampzalig haar en hoofdhuid en heb nu de perfecte spullen in huis, meer volume door het zeezout, glans van de citroen en het ruikt heerlijk!

  • Sandy

   Ja, ook bij Lush ben ik geweest voor advies, en ik heb toen o.a. een aantal maanden de Rehab set gebruikt, maar dat was geen succes voor mijn haar. Het rook wel heel erg lekker, dat moet ik er wel bij zeggen, maar ja, het was onhandelbaar geworden, helaas pindakaas :sad
   Wel heel fijn dat het voor jou wel goed uitgepakt heeft! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.