JohnBeerens.com Lover

geplaatst in: Beauty, P2C nieuwtjes | 5

Pas geleden vertelde ik jullie wat over mijn lange, lastige haren. In het artikel vertelde ik over mijn huidige haarverzorging, en wat meer over de haarverzorging die ik graag zou willen. Het komt er op neer, dat ik graag een betere haarverzorging zou willen hebben. Ik volg daarom al een tijdje de Facebook pagina van John Beerens. En zo gebeurde het, dat ik een uitnodiging kreeg om JohnBeerens.com Lover te worden. Wat ik hiervoor moest doen was een ‘test blog’ te schrijven:  Dat is dus het artikel over mijn haarverzorging geworden. En ik heb goed nieuws: Passion 2 Create is vanaf april officieel JohnBeerens lover ♥

Wat houdt dit nu precies in?
JohnBeerens lovers zijn (beauty)bloggers, die eens per kwartaal een perspakket krijgen toegestuurd. Hierin zitten verschillende producten uit de webshop, en die mogen de bloggers uitgebreid gaan testen en reviewen. Ook krijgen de Lovers regelmatig uitnodigingen voor persevents (bloggerevents) en andere evenementen, en we worden op de hoogte gehouden van allerlei beautynieuws, dank zij het JohnBeerens Magazine.

Ontzettend gaaf dus, want op deze manier komt het Passion 2 Create blog steeds meer in contact met bekende namen en krijg ik als blogger een mooie kans om in het ‘beauty bloggers wereldje’ te integreren.

Vanaf nu zul je dus wat vaker een ‘John Beerens blog’ voorbij zien komen bij Passion 2 Create. Ben je nieuwsgierig geworden naar de webshop van John beerens? Aan je rechterzijde zit een handige banner, waarmee je in één klik deze geweldige webshop kunt bezoeken. Echt een aanrader: met meer dan 150 merken, zit er zeker wat leuks voor jou bij!

5 Responses

  1. Wendy

    Gefeliciteerd! Heb je ook al een uitnodiging gehad voor een event binnenkort of nog niet? xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.