Vers van de pers: STAMPIN’ UP! op de Libelle Zomerweek 2013

geplaatst in: Persberichten | 0

15 mei 2013 – Op het Almeerderstrand is deze week de zeventiende editie van de Libelle Zomerweek gaande, wereldberoemd in Nederland als hoogtepunt van het jaar voor het bekende damesmagazine. Er is weer vanalles te zien, horen, proeven, ruiken, doen en knutselen met Stampin’ Up! – en dat alles vanuit het thema Brasil… Lalalalalala!. De Zomerweek zal ook deze keer ongekend hoge bezoekersaantallen trekken: verwacht wordt dat de teller op de laatste dag op zo’n 85 000 zal staan. Naast veel media en beroemdheden zoals Xander de Buisonjé en Charly Luske, zijn er exposanten die met allerlei activiteiten de show stelen.

Stampin’ Up! viert dit jaar voor het eerst mee, en veroverde voor hun creatieve stand een prachtig plekje dicht bij ingang nr. 1. Dat betekent extra veel bezoekers! Op de eerste dag waren het er al bijna tienduizend. Velen van hen nemen een kijkje bij het knutsel- en scrapbookmerk, en de zeven aanwezige Demonstrators hadden er hun handen vol aan. Het is een drukte van belang, maar voor iedereen wordt de tijd genomen. Dat is de geest van Stampin’ Up! op een groots evenement van Libelle. Damir Basic, Assistant Business Development Manager, vindt het nu al een geslaagde combinatie: ‘De Libelle Zomerweek is een onmisbaar event op de Stampin’ Up!-kalender: levendig, kleurrijk en gezellig, net als ons merk. Een perfect platform voor onze kwaliteitsproducten en uitzonderlijke service.’

De kleuren van de Zomerweek, Braziliaans frisse en bloemige combinaties van zachtrood, geel en oranje, zijn ook de kleuren waarmee bij Stampin’ Up! wordt gewerkt. Zo wil het het bedrijf benadrukken het gastheerschap van Libelle te waarderen, en tegelijk past het thema eigenlijk heel goed bij Stampin’ Up!. Het leven van de zonnige kant zien, dat is belangrijk onder knutselfans. De dames op de stand lijken in ieder geval erg te spreken over de Latijns-Amerikaanse invloeden en de sfeer zit er goed in. De gemaakte kaarten zien er bijzonder zomers uit.

Naast mensen die het merk nog niet zo goed kennen, komen er ook veel Demonstrators langs om een praatje te maken. Basic: ‘Het is ontzettend leuk om zoveel getalenteerde Demonstrators in persoon te ontmoeten tijdens deze week. Ons Nederlandse succes in de afgelopen maanden hebben we vooral te danken aan een uitmuntend netwerk van zeer creatieve en professionele individuen.’ Er worden Make&Takes georganiseerd, waarbij bezoekers twee kaarten mogen maken met de nieuwste stempels en mooiste materialen. Ook worden er catalogi uitgedeeld, die op zichzelf al tot de verbeelding spreken – ideeënboeken is misschien een beter woord.

Stampin’ Up! op de Libelle Zomerweek 2013 belooft een groot succes te worden. Door aanwezig te zijn op zo’n vertrouwd evenement zet het merk een grote stap naar meer naamsbekendheid en zo naar meer knutselgeluk in Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.