Review: postcrossing kaarten van postzegelerop.nl

geplaatst in: Creatief & DIY | 4

Passion 2 Creatte schrijft niet alleen reviews over beauty artikelen. Wij vinden het ook leuk om spullen op creatief gebied te reviewen. Zo testte ik eerder al cupcake- en browniebakmixen van Deleukstetaartenshop, vandaag gaan Jodie en ik…..postcrossing kaarten reviewen!

Van de webshop postzegelerop.nl kregen wij de vraag of wij de nieuwe reeks speciale postcrossing kaarten wilden uittesten. Natuurlijk, geen probleem! Jodie en ik kregen elk een set leuke ansichtkaarten toegestuurd. En hoe kun je een ansichtkaart nou beter testen dan door ze tijdens ‘een rondje postcrossen’ te gebruiken? Wij stuurden onze kaarten op naar verschillende postcrossers in onder andere Nederland, Zwitserland, Duitsland en Oekraïne.

Wat vinden wij zelf van deze kaarten?
Sandy: ik vind ze leuk! Het is weer eens wat anders dan een standaard ‘groetjes uit…’ kaartje die ik normaal verstuur. Ik kan me goed voorstellen dat een postcrosser uit bijvoorbeeld Wit Rusland het leuk vindt om dit soort kaartjes te krijgen. De kaarten schrijven fijn. Ik heb met sommige kaarten wel eens dat de penneninkt niet helemaal goed pakt, vooral bij de zijkanten van de kaart zie je dat snel. Dat heb ik met deze kaarten niet.
Jodie: de kaarten die wij toegestuurd kregen zijn wel échte postcrossingkaarten en de afbeeldingen zijn ook voornamelijk daarvoor vormgegeven. Ze zijn leuk en sommigen zijn ook zo lekker Hollands. Dat is een positief ding denk ik, want ik hou zelf ook wel van kaarten die typerend zijn voor een land of de gemeenschappelijke hobby. Ik schrijf zelf graag met vulpen, maar helaas pakte dat niet zo goed uit. De inkt blijft op het oppervlak liggen en droogt niet zo goed in. Als je schrijft zie je ook de vingerafdrukken terug in de inkt. Dat geeft een bijzonder effect, maar is niet zo handig voor het postcrossen. Mijn vulpen zal dus even moeten blijven liggen nu ;)

Wat vinden andere postcrossers van deze kaarten?
~ Gerrie uit Nederland vond de kaart die ze kreeg heel leuk.
~ Elena uit Duitsland: thank you so much for your great postcrossing-postcard ! I really like it ! ♥
~ Oksana uit Oekraïne vindt haar kaart very interesting.
~ Suzanne uit Zwitserland: yes I like postcards :) Never seen this card before

Waar te koop.
Deze kaarten zijn exclusief te koop bij de webshop van Postzegelerop.
Los kosten deze kaarten €0,79 per stuk. Koop je ze in een set van 5 of 10 stuks dan worden ze nog nog wat goedkoper.

4 Responses

  1. Jodie

    Ondertussen zijn er nog een paar kaarten aangekomen en ze vallen goed in de smaak :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.