maatje gezocht!

geplaatst in: Maatje gezocht | 2

De laatste paar jaar zie ik steeds meer mensen om mij heen die online op zoek zijn naar een offline maatje: we zijn op zoek naar een penvriendin, een swapmaatje of een één-op-één snailmail maatje (een eenmalige snail mail versturen naar elkaar). Maar we hebben ook behoefte aan kleurmaatjes, theemaatjes, een game-maatje, een maatje om samen koffie mee te gaan drinken of iemand om in de wintermaanden gezellig samen mee te haken. En ik vind het fantastisch. Mensen die elkaar weer opzoeken, geweldig om te zien. Via het Passion 2 Create blog kun jij op zoek gaan naar een maatje en ik help je hier heel graag bij!

Maatje gezocht.

Je mag een oproepje online laten plaatsen met daarin jouw ‘maatje gezocht’ verhaal. Ben je op zoek naar een shopvriendin, penvriendin, kleurvriendin of….? Dan zit je bij Passion 2 Create helemaal goed. Ben je specifiek op zoek naar een penvriendin? Op het Passion 2 Create forum heb ik al een speciaal prikbord voor degenen die een penvriendin zoeken. Hier kunnen mensen met een forum account al oproepjes plaatsen. Heb je geen account? Geen probleem! Je kunt ook op zoek naar een penvriendin via mijn blog.

Vanaf nu kunnen jullie, de bezoekers van dit blog, een oproepje op het blog laten plaatsen. Hier zijn geen kosten aan verbonden en ik zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat jouw oproepje goed wordt gelezen. Hier op het blog zelf, maar ook op mijn social media kanalen. Op die manier gaan wij samen op zoek naar een leuk maatje voor jou!

voorbereiding kleurliefhebbersdag

Hoe werkt het?

Je kunt mij mailen op sandy@passion2create.nl met als onderwerp ‘maatje gezocht’. In je mailtje vertel je wat over jezelf. Wie ben je? Wat voor persoon ben je? Je vertelt wat over je hobby’s, je passies en je vertelt me wat voor soort maatje je precies zoekt. Wees duidelijk in je wensen en verwachtingen. Zoek je een kleurmaatje in Groningen? Ben je opzoek naar een maatje om op donderdagavond baantjes mee te gaan zwemmen? Of zoek je een penvriendin van 20-30 jaar oud? Vertel het me allemaal. Je kunt eventueel ook een foto meesturen, als je dit leuk vindt. Een voorbeeld van een oproepje kun je hier vinden. Stuur gerust een uitgebreid mailtje. Met een leuk stuk tekst vind je makkelijker een maatje dan met twee regeltjes tekst ;-)

Uiteraard kun je je oproep ook old skool naar mij sturen: met de post! Je vindt mijn adresgegevens op de contact pagina. Ik zorg er dan voor dat jouw brief met oproep en al op het blog wordt geplaatst. Vergeet er niet bij te zetten wat je e-mailadres is. Zo kunnen geïnteresseerden jou mailen en kun je eerst kijken of je het wat vindt. Mail je je oproep liever? Dan kopieer ik de inhoud van je mail.

Geen behoefte aan forums of een blogartikel? Plaats je oproep dan hieronder in een comment (reactie). Zet er je mailadres bij zodat geïnteresseerden je direct kunnen mailen. Ben je voorzien? Geef dit dan in een nieuwe comment aan, dan haal ik je oproepje weer weg.

Regels.

Deze actie is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een leuk, gezellig maatje. Ik zeg het er maar even bij: ik ga geen oproepjes plaatsen voor dates of 18+ contacten. Daar zijn andere websites voor ;-)
Verder zijn er geen leeftijdsgrenzen. Iedereen mag meedoen, of je nou 12 of 92 bent. Maar ben je onder de 15 jaar? Overleg dan even met je ouders/verzorgers. Wil je een oproepje voor een ander plaatsen? Geen probleem maar overleg dit wel eerst met de persoon in kwestie. Laat hen desnoods dit blogbericht even lezen.

Nou, daar gaan we dan. Dat er maar leuke nieuwe contacten moge voortvloeien uit deze actie.
Veel plezier allemaal!

liefs-2

2 Antwoorden

  1. Leuk! Ik heb een nichtje in Belgie, dit is echt iets voor haar. Mogen Belgen ook meedoen met oproepjes?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »