My life in pictures #19 | zomervakantie

geplaatst in: Persoonlijk | 1

Hela hola, daar was ik weer! De afgelopen maand stond, hoe kon het ook anders, helemaal in het teken van de zomervakantie. We hebben erg veel leuke dingen gedaan deze zomer. Hierover vertelde ik al wat in My life in pictures #18. Vandaag ga ik daar vrolijk mee verder want we zijn vaak op pad geweest deze maand. Kijk je weer mee? Leuk!

Ik begin met een dagje rust. Na een aantal drukke dagen was ik daar wel even aan toe. Jasper en Ruben gaan samen naar Burgers' Zoo en ik besluit om de post bij te gaan werken. Deze snail mail vond ik wel leuk geworden <3
Ik begin met een dagje rust. Na een aantal drukke dagen was ik daar wel even aan toe. Jasper en Ruben gaan samen naar Burgers’ Zoo en ik besluit om de post bij te gaan werken. Deze snail mail vond ik wel leuk geworden <3

 

Ik ben dol op uitslapen. En Sam ook. Hij komt tegenwoordig regelmatig bij me liggen. Heftig knorrend en melktrappelend. Door de nagels in mijn lijf word ik dan vanzelf wakker en gaan we samen liggen doezelen. Dat levert soms echt té schattige foto's op, zoals deze <3
Ik ben dol op uitslapen. En Sam ook. Hij komt tegenwoordig regelmatig bij me liggen. Heftig knorrend en melktrappelend. Door de nagels in mijn lijf word ik dan vanzelf wakker en gaan we samen liggen doezelen. Dat levert soms echt té schattige foto’s op, zoals deze <3

 

De Doorgeefdoos gaat goed rond. Deze foto's zijn gemaakt door Jolanda/Jootje. Ze heeft goed theetjes geruild, leuk om te zien! Op dit moment is de Doorgeefdoos bij Annelieke, en daarna komt hij terug bij mij. Ik ben benieuwd hoe ik de doos ga terugkrijgen en wat er zoal geruild is. Tof!
De Doorgeefdoos gaat goed rond. Deze foto’s zijn gemaakt door Jolanda/Jootje. Ze heeft goed theetjes geruild, leuk om te zien! Op dit moment is de Doorgeefdoos bij Annelieke, en daarna komt hij terug bij mij. Ik ben benieuwd hoe ik de doos ga terugkrijgen en wat er zoal geruild is. Tof!

 

Er wordt hier volop Pokémon Go gespeeld! Dit printscreentje is al weer 3 weken oud dus inmiddels is er wel e.e.a veranderd aan mijn Pokéstatistieken. We hebben veel gewandeld en zijn o.a. in Gouda en Kijkduin geweest, wat een toffe ervaring was Kijkduin zeg!
Er wordt hier volop Pokémon Go gespeeld! Dit printscreentje is al weer 3 weken oud dus inmiddels is er wel e.e.a veranderd aan mijn Pokéstatistieken. We hebben de afgelopen weken veel gewandeld en zijn o.a. in Gouda en Kijkduin geweest, wat een toffe ervaring was Kijkduin zeg! Ik geef het gerust toe, ik heb écht veel plezier van dit spel =)

 

3 weken terug: we gaan naar Burgers' Zoo (ja, alweer, lang leve het jaarabonnement) maar ik ben echt scheitverkouden. Het is volgens mij de eerste dag waarop ik merk dat mijn weerstand minder begint te worden. Later zal blijken dat ik mezelf compleet overbelast heb, oepsie. Ondanks de verkoudheid was het toch een gezellige dag.
3 weken terug: we gaan naar Burgers’ Zoo (ja, alweer, lang leve het jaarabonnement) maar ik ben echt scheitverkouden. Het is volgens mij de eerste dag waarop ik merk dat mijn weerstand minder begint te worden. Later zal blijken dat ik mezelf compleet overbelast heb, oepsie. Ondanks de verkoudheid was het toch een gezellige dag.

 

Hoera, mijn eerste oogst uit de moestuin! 2 pompoentjes en 3 mini courgettes. Helaas vreten de slakken vrijwel alles op dus ik ben trots op deze mini oogst. Later hebben we nog een flinke courgette gevonden, die gaat deze week nog de soep in. Nom!
Hoera, mijn eerste oogst uit de moestuin! 2 pompoentjes en 3 mini courgettes. Helaas vreten de slakken vrijwel alles op dus ik ben trots op deze mini oogst. Later hebben we nog een flinke courgette gevonden, die gaat deze week nog de soep in. Nom!

 

Vriendinnendag! Kijk, hier was ik nou echt even aan toe, een echte vriendinnendag. Begrijp me niet verkeerd, ik vind mijn twee mannen ook heel leuk maar soms, héél soms, wil ik even een dagje alleen Sandy zijn, even niet mama Sandy, of Loedermoeder Sandy. Ik ging dus een dagje naar Gouda om daar te gaan winkelen met vriendin Jodie. We hebben er gewinkeld, thee gedronken, genoten van het uitzicht (moooooie stad joh!), we vingen er een half miljoen Pokémon en we aten ons tonnetje rond aan sushi, bij Yoshi Sushi. En toen vingen we nog wat meer Pokémon. Het was écht een keigezellige dag welke ik graag nog eens wil overdoen binnenkort <3
Vriendinnendag! Kijk, hier was ik nou echt even aan toe, een echte vriendinnendag. Begrijp me niet verkeerd, ik vind mijn twee mannen ook heel leuk maar soms, héél soms, wil ik even een dagje alleen Sandy zijn, even niet mama Sandy, politiemoeder Sandy of Loedermoeder Sandy. Ik ging dus een dagje naar Gouda om daar te gaan winkelen met vriendin Jodie. We hebben er gewinkeld, thee gedronken, genoten van het uitzicht (moooooie stad joh!), we vingen er een half miljoen Pokémon en we aten ons tonnetje rond aan sushi (op de foto zie je een smakelijke Magikarp-roll), bij Yoshi Sushi. En toen vingen we nog wat meer Pokémon. Het was écht een keigezellige dag welke ik graag nog eens wil overdoen binnenkort <3

 

Tussen al het winkelen en Pokémonnen door hebben Jodie en ik ook de stad verkend. We zochten smalle straatjes op en doken op een gegeven moment een steegje in, ergens verstopt tussen de winkeltjes en de oude huisjes. Hier maakte Jodie deze foto van me. Even verderop stond het vol met druivenstruiken, het was echt zo'n mooie geheime plek, een erg leuke ontdekking!
Tussen al het winkelen en Pokémonnen door hebben Jodie en ik ook de stad verkend. We zochten smalle straatjes op en doken op een gegeven moment een steegje in, ergens verstopt tussen de winkeltjes en de oude huisjes. Hier maakte Jodie deze foto van me. Even verderop stond het vol met druivenstruiken, het was echt zo’n mooie geheime plek, een erg leuke ontdekking!

 

jumbo raamsdonksveer
Woehoe! Ik win €15,- Google Play tegoed voor mijn Pokémon Go. Ik win dit bij onze lokale Jumbo, die hadden een wedstrijd op Facebook georganiseerd. Onderweg naar Den Bosch, voor een shopsessie en een Pokémonsessie, maak ik deze foto achterin de auto.

 

Postcrossing! Ik had er denk ik zowat een jaar niks aan gedaan, maar tijdens deze vakantie heb ik weer eens wat adressen aangevraagd. Zes voor mezelf en 4 uit naam van Ruben. Deze kaartjes gaan naar onder andere Oostenrijk, Rusland, China en Puerto Rico.
Postcrossing! Ik had er denk ik zowat een jaar niks aan gedaan, maar tijdens deze vakantie heb ik weer eens wat adressen aangevraagd. Zes voor mezelf en 4 uit naam van Ruben. Deze kaartjes gaan naar onder andere Oostenrijk, Rusland, China en Puerto Rico.

 

Sam heeft een truitje aan gehad, de afgelopen weken. Hij had een cyste of ontstoken talgklier in zijn nek en deze is operatief verwijderd. Om stukkrabben of -likken te voorkomen moest hij dit rode truitje aan. De wond is inmiddels keurig genezen en zijn haar groeit ook al weer terug. Missie geslaagd!
Sam heeft een truitje aan gehad, de afgelopen weken. Hij had een cyste of ontstoken talgklier in zijn nek en deze is operatief verwijderd. Om stukkrabben of -likken te voorkomen moest hij dit rode truitje aan. De wond is inmiddels keurig genezen en zijn haar groeit ook al weer terug. Missie geslaagd!

 

Een dagje met de trein op pad. We reizen naar Barneveld voor een bezoek aan de Oud-Veluwse Markt, maar helaas regent het behoorlijk. We reizen daarom al vrij vlot door naar Utrecht. Nog meer regen maar nu gaan we er voor. We duiken het centrum in en vangen Pokémon aan de Oude Gracht. Onderweg komen we een gamewinkel tegen, Het Lab. Ik besluit er een set Magic The Gathering kaarten te kopen. Ik wil dit al zo lang leren spelen en heb thuis ook al een verouderde set kaarten liggen. Van de winkelmedewerker/eigenaar krijg ik 2 doosjes extra mee. Zomaar, zodat ik genoeg oefenmateriaal heb om het spel goed te kunnen leren. Ik loop superhappy de winkel uit, terug de regen in. Nu nog een dagje met vriendin Jodie plannen om dit te leren <3
Een dagje met de trein op pad. We reizen naar Barneveld voor een bezoek aan de Oud-Veluwse Markt, maar helaas regent het behoorlijk. We reizen daarom al vrij vlot door naar Utrecht. Nog meer regen maar nu gaan we er voor. We duiken het centrum in en vangen Pokémon aan de Oude Gracht. Onderweg komen we een gamewinkel tegen, Het Lab. Ik besluit er een set Magic The Gathering kaarten te kopen. Ik wil dit al zo lang leren spelen en heb thuis ook al een verouderde set kaarten liggen. Van de winkelmedewerker/eigenaar krijg ik 2 doosjes extra mee. Zomaar, zodat ik genoeg oefenmateriaal heb om het spel goed te kunnen leren. Ik loop superhappy de winkel uit, terug de regen in. Nu nog een dagje met vriendin Jodie plannen om dit te leren <3

 

Maak kennis met de mooiste schaal van de wereld. Ik zag hem eerder al tijdens mijn vriendinnendag in Gouda, maar kocht hem toen niet. En jawel, daar kreeg ik spijt van! Daarna bij de Wereldwinkels in Den Bosch en Barneveld gekregen, maar daar hadden ze deze knapperd dus niet. Uiteindelijk heeft Jodie de schaal voor me gehaald in Gouda en heb ik haar het geld teruggegeven. Nu nog een keer naar Gouda voor, jawel, een vriendinnendag. En dan komt deze gekleurde schat met me mee naar huis, haha ;-)
Maak kennis met de mooiste schaal van de wereld. Ik zag hem eerder al tijdens mijn vriendinnendag in Gouda, maar kocht hem toen niet. En jawel, daar kreeg ik spijt van! Daarna bij de Wereldwinkels in Den Bosch en Barneveld gekregen, maar daar hadden ze deze knapperd dus niet. Uiteindelijk heeft Jodie de schaal voor me gehaald in Gouda en heb ik haar het geld teruggegeven. Nu nog een keer naar Gouda voor, jawel, een vriendinnendag. En dan komt deze gekleurde schat met me mee naar huis, haha ;-)

 

Dagje strand als afsluiter van onze vakantie. En wat was het schitterend weer vandaag ? We hebben enorm genoten en zijn helemaal blij met zo'n mooie afsluiter ⛱ Enne ja we zijn ook ff langs Kijkduin gewandeld en hebben tig pokemon gevangen ?
Dagje strand als afsluiter van onze vakantie. En wat was het schitterend weer vandaag ? We hebben enorm genoten op het Suiderstrand en zijn helemaal blij met zo’n mooie afsluiter ⛱ Enne ja we zijn ook ff langs Kijkduin gewandeld en hebben daar tig pokemon gevangen ? Het was een ervaring op zich, er waren serieus honderden zoniet duizend Pokémonspelers aanwezig, ik vond het een heel toffe ervaring en een geweldig mooie dag!

 

En dan is het maandag en moet er weer worden gewerkt. Jasper gaat weer naar kantoor en ik ga weer vrolijk aan de poets bij Sovak cliënten. Die ochtend komt mijn zusje op Ruben passen. Ze hebben het erg gezellig samen en als ik 'smiddags weer thuiskom gaan we nog even naar Drimmelen. Lekker van het zonnetje genieten en een ijsje eten. Gezellig! Deze collage heeft mijn zusje gemaakt, ik vind hem erg tof geworden <3
En dan is het maandag en moet er weer worden gewerkt. Jasper gaat weer naar kantoor en ik ga weer vrolijk aan de poets bij Sovak cliënten. Die ochtend komt mijn zusje op Ruben passen. Ze hebben het erg gezellig samen en als ik ‘smiddags weer thuiskom gaan we nog even naar Drimmelen met zijn drietjes. Lekker van het zonnetje genieten en een ijsje eten. Gezellig! Deze collage heeft mijn zusje gemaakt, ik vind hem erg tof geworden <3

 

Selfietime! Ik zit een dagje bij het lokale zwembad. Ruben kan lekker poedelen en in het water spelen en ik doe een trieste poging om bruin te worden. Uiteindelijk zitten we samen met de camera te spelen en rollen er, naast deze foto, allerlei gekkebekkenfoto's uit. We hebben de grootste lol samen =D
Selfietime! Ik zit een dagje bij het lokale zwembad. Ruben kan lekker poedelen en in het water spelen en ik doe een trieste poging om bruin te worden. Uiteindelijk zitten we samen met de camera te spelen en rollen er, naast deze foto, allerlei gekkebekkenfoto’s uit. We hebben de grootste lol samen =D

 

Deze zomer heb ik iets te vaak de bourgondiër uitgehangen. Mijn broeken beginnen strak te zitten. Ja, ook met een maagverkleining kan dat, ik moet dus weer wat vaker gezond gaan eten. Ik mix een maaltijdsalade met wat gevulde paprikaatjes (allemaal van de Jumbo) en fabriceer zo een heerlijke maaltijd voor mezelf. Genieten, dit ga ik absoluut vaker doen.
Deze zomer heb ik iets te vaak de bourgondiër uitgehangen. Mijn broeken beginnen strak te zitten. Ja, ook met een maagverkleining kan dat gewoon gebeuren, ik moet dus weer wat vaker gezond gaan eten. Ik mix een maaltijdsalade met wat gevulde paprikaatjes (allemaal van de Jumbo) en fabriceer zo een heerlijke maaltijd voor mezelf. Genieten, dit ga ik absoluut vaker doen.

 

Afscheid moeten nemen is rottig. Helemaal als je 5 jaar oud bent. Op 23 augustus namen we afscheid van onze verzameling Reuzenslakken. Ik had er geen plezier meer aan nadat een jaar geleden alle toenmalige slakken achter elkaar doodgingen. Elke dag bang om weer een dode slak te vinden, ook al deden deze diertjes het wel goed. En daarbij begon ik fysiek ook moeite te krijgen met het onderhooud. Stress is niet fijn dus zocht ik een ander baasje voor m'n diertjes en de spulletjes. En dat is gelukt. Ruben was er best even verdrietig om dus ik liet hem rustig afscheid nemen. Deze slak móest op de foto van hem, dus bij deze.
Afscheid moeten nemen is rottig. Helemaal als je 5 jaar oud bent. Op 23 augustus namen we afscheid van onze verzameling Reuzenslakken. Ik had er geen plezier meer aan nadat een jaar geleden alle toenmalige slakken achter elkaar doodgingen. Elke dag bang om weer een dode slak te vinden, ook al deden deze diertjes het wel goed. En daarbij begon ik fysiek ook moeite te krijgen met het onderhooud. Stress is niet fijn dus zocht ik een ander baasje voor m’n diertjes en de spulletjes. En dat is gelukt. Ruben was er best even verdrietig om dus ik liet hem rustig afscheid nemen. Deze slak móest op de foto van hem, dus bij deze.

 

Baby cactussen overpotten. Ik blijk er geen held in te zijn. Hoe hard ik ook mijn best doe, ze prikken me een paar keer. En dus staan ze nu nog vrolijk in hun kleine Ikea potjes. Dat zal ze leren. Krengen. ;-)
Baby cactussen overpotten. Ik blijk er geen held in te zijn. Hoe hard ik ook mijn best doe, ze prikken me een paar keer. En dus staan ze nu nog vrolijk in hun kleine Ikea potjes. Dat zal ze leren. Krengen. ;-)

 

Woonkamerverbouwing! Op maandag de 29e besluit ik een klein boekenkastje in de woonkamer neer te zetten. Al timmerend bedenk ik me dat ik ook best eens wat meubels anders kan neerzetten. En de grote kast verplaatsen. En de eettafel moet anders....3 uur later is de halve woonkamer op zijn kop gezet. Het ziet er nu weer eens heel anders uit en eigenlijk ben ik er best tevreden mee! En die boekenkast? Die staat inmiddels goedgevuld mooi te wezen <3
Woonkamerverbouwing! Op maandag de 29e besluit ik een klein boekenkastje in de woonkamer neer te zetten. Al timmerend bedenk ik me dat ik ook best eens wat meubels anders kan neerzetten. En de grote kast verplaatsen. En de eettafel moet anders….3 uur later is de halve woonkamer op zijn kop gezet. Het ziet er nu weer eens heel anders uit en eigenlijk ben ik er best tevreden mee! En die boekenkast? Die staat inmiddels goedgevuld mooi te wezen <3

 

Zo, en dat was hem weer voor deze maand. Ik heb veel gedaan en dat is ook goed te merken aan het aantal foto’s. En dan ben ik nog vrij selectief geweest, al zeg ik het zelf. Met deze MLIP sluiten we de maand augustus af en beginnen we aan de maand september. De maand van het nazomeren, de maand waarin de bomen beginnen te kleuren, waarin de eerste oogsten worden binnengehaald en de maand waarin je weer lekker met je kleedje op de bank bakkies thee kunt gaan drinken. September here I come!

liefs

 

 

 

 

Meer foto’s bekijken? Check dan mijn Instagram eens.

 

  1. Kimberley

    Leuke zomerfoto’s heb je gemaak. die schaal is inderdaad erg mooi en je boekenkast ziet er gezellig uit.
    Ik had nog een vraag, klopt het dat er binnenkort een winactie komt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.