Daar is ie dan: mijn eerste vlog

geplaatst in: Creatief & DIY, Vlogs | 2

Hela hola,
Na maandenlang geduld hebben is het me gistermiddag eindelijk gelukt: ik maakte mijn eerste vlog! Ik had al langer plannen om te gaan vloggen maar de plannen liepen steeds verder uit. Zo was er eerst geen geld voor een camera. Toen ik deze eenmaal had was er het volgende probleem: mijn pc bleek niet sterk genoeg om te kunnen editen. Hij liep de hele tijd vast. Nu ben ik gelukkig met een systeembeheerder getrouwd dus ook dit probleem is inmiddels opgelost. En toen kwam er weer een nieuw probleem bij: mijn gezondheid. Ik had (of heb?) last van een bacteriële infectie welke er voor zorgt dat ik me steeds maar lamlendig en moe voel. Gelukkig gaat het nu eindelijk weer beter en dus nam ik gistermiddag de tijd om onze allereerste beelden eens te gaan editen.

De beelden die je ziet zijn gemaakt tijdens een dagje Burgers’ Zoo met ons gezin. We hebben een jaarabonnement en gaan er daarom regelmatig naartoe. Het leren editen was even flink zoeken en uitproberen maar zoals je zult zien, het is gelukt! We hebben overigens voornamelijk opnames gemaakt in de Ocean, het aquariumgedeelte van de dierentuin. Ruben is hélemaal fan van de Ocean en we moesten alle vissen van hem filmen. Hopelijk vind je mijn allereerste filmpje leuk, ik vond het erg leuk om te vloggen en te editen en vanaf nu zullen er dan ook regelmatig nieuwe filmpjes online gaan komen <3

 

Wil je me volgen op YouTube? Dat kan! Je kunt je abonneren op mijn kanaal. En natuurlijk ben ik ook heel erg blij met duimpjes omhoog. Dus mocht je wat tijd over hebben dan zijn jullie duimpjes meer dan welkom. Enne, heb je nog leuke tips of handige feedback voor me? Deel deze dan in een comment, je helpt me er heel erg mee op weg. Alvast heel erg bedankt en tot vlogs!

liefs

 

2 Responses

 1. Anne

  Leuke eerste video! Die grote vis op 0:44, is dat nou een haai of niet?
  Ik ben benieuwd naar je 2e video. Ga je ook over kleurboeken filmen?

  • Sandy

   Hoi Anne,
   Bedankt voor je reactie, leuk! Die grote vis is inderdaad een haai. Een Luipaardhaai, om precies te zijn. Ik ga overigens ook kleurboek-vlogs maken, ik weet alleen nog niet wanneer. Op dit moment twijfel ik tussen een kijkje in mijn theekast en een kijkje in mijn kleurboekenkast ;-) Fijne dag!
   Sandy heeft onlangs geplaatst…LichtpuntjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.