Dutch Tea Festival 2017 + winactie + korting!

geplaatst in: Lifestyle, The Food Life | 9

Hela hola,
Na het grote succes van vorig jaar is er dit jaar een 2e editie van het Dutch Tea Festival: hèt evenement voor theeliefhebbers. Net als vorig jaar is ook dit jaar DeFabrique de prachtige locatie van dit geweldig leuke evenement. Alleen is er dit jaar meer ruimte, zijn er meer workshops en rijdt er een heuse theebus tussen de locatie en treinstation Maarssen.

Persdag voor bloggers en vloggers.

Op 30 april hadden een aantal bloggers en vloggers een exclusief kijkje achter de schermen van het Dutch Tea Festival. We kregen, in DeFabrique, meer uitleg over de tweede editie van dit festival, gevolgd door een tweetal leerzame workshops. Zo hebben we, samen met zo’n 20 andere bloggers en vloggers, geleerd hoe we zelf Matcha thee kunnen maken. Deze workshop werd gegeven door Mr. and Mrs. Tea. Daarna hadden we nog een leuke, groene workshop van Jerry van Daalen, medewerker bij Kaldi. Hierbij leerden we hoe je groene thee op een smakelijke manier kunt combineren met voedsel. De combinatie van thee en eten wordt Food Pairing genoemd. De persdag was erg leuk en leerzaam, waarvoor mijn dank!

Leuten & Slurpen op het tweede Dutch Tea Festival.

Na het succes van het allereerste Dutch Tea Festival in 2016, kon een tweede editie niet uitblijven. Op 28 mei 2017 zorgt DeFabrique in Utrecht wederom voor een warm onthaal van nieuwsgierige nieuwkomers en echte theekenners. Kom jij ook proeven, leuten en slurpen? Het veelzijdige programma biedt interessante workshops. Leer bijvoorbeeld thee proeven van een Dutch Tea Championship finalist, kom tot rust tijdens een theemeditatie, woon een Chinese of Japanse theeceremonie bij en leer meer over de herkomst van thee. Nieuw dit jaar is de PRO-zone met speciale workshops voor de gevorderde theekenner.

Groen.

Groen is het nieuwe zwart op het gebied van thee. De bijzondere groene Matcha uit Japan is dé theetrend van 2017. Het groene poeder zit bomvol vitaminen en is rijk aan antioxidanten. ‘Pairen’ van food bij je thee is nog zo’n trend; welke chocolade zou jij willen proeven bij een vers gezet kopje witte thee? Dit en andere wetenswaardigheden ontdek je tijdens het Dutch Tea Festival. Natuurlijk kun je er ook lekker struinen over de theemarkt en genieten in het Theeater.

Thee leuten met korting!

Speciaal voor alle Passion 2 Create fans heb ik goed nieuws: je kunt je kaartjes voor het Dutch Tea Festival nu namelijk met korting kopen. En dat is natuurlijk hartstikke fijn. Je krijgt op elk kaartje €1,- korting als je ze via deze link bestelt. Deze aanbieding geldt op de kaartjes voor kinderen van 10 tot 16 jaar èn voor volwassenen. Zelf ben ik ook aanwezig tijdens het Dutch Tea Festival. Ik ga er samen met een paar vriendinnen èn met mijn vlogcamera naartoe. Hopelijk zie ik je dan!

Winactie [gesloten]

En ik heb niet alleen een fijne korting voor jullie in de aanbieding: ik mag van het Dutch Tea Festival ook nog eens twee toegangskaartjes weggeven. Wil jij graag kans maken op deze twee kaartjes, zodat je samen met een vriendin thee kunt gaan slurpen? Geef in de comments hieronder dan antwoord op de volgende vraag: hoe ziet jouw ultieme theemomentje/thee ritueeltje er uit? Drink je graag thee tijdens het lezen van een boek, of samen met je beste vriendin? Laat het me weten en wie weet ga jij op 28 mei samen met een vriendin naar het Dutch Tea Festival!

Meer info over deze beurs? Check dan snel www.festeaval.nl!

 

9 Antwoorden

  1. Mijn ultieme thee moment is op vrijdagavond voor de buis met mijn meiden (jaelynn van 9 en vayenn van bijna 5) we maken dan lekkere thee en er is natuurlijk ook iets lekker bij, koekjes of chocolade. Ik vind het super dat mijn meiden ook graag thee drinken.

  2. Samen met mijn bff na schooltijd. Wij drinken vaak thee met fruitsmaakjes!

  3. S’ avonds vlak voor het slapen vind ik het heerlijk en lekker warm

  4. Als ik een uurtje op mijn werk ben neem ik altijd een lekker bakje thee! Heerlijk en het geeft me rust.

  5. Wat tof! Dit is echt iets om met mijn schoonmoeder en schoonzus heen te gaan! Het liefst drinken we met zn drietjes voor de tv een lekkere kopje thee!

  6. Mijn ultieme thee momentje is als ik thuis kom van een drukke dag studeren en met een kop thee op de bank kan ploffen. Even helemaal niets meer hoeven- en dan komt huiswerk maken later wel ;)

  7. Mijn ultieme theemoment is lekker als ik thuis kom van een dag werken en ik heb in de kou naar huis moeten fietsen, dan geniet ik er het meest van!

  8. Leuk zo’n theebeurs! Ik drink zelf elke ochtend een grote bak thee. Voordat ik ga werken. In de winter meestal chai, in de zomer liefst kruidenthee. Zo begint mijn dag altijd goed!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »