Dit was…april 2017

geplaatst in: Persoonlijk | 2

Zo, en toen was de maand april heel erg hard voorbij gevlogen, whew! Terugkijkende naar mijn Instagramfoto’s zie ik dat ik erg veel gedaan heb, heerlijk! Zo heb ik de afgelopen maand leren darten, ging ik naar de Efteling, kreeg Ruben zijn eerste zwemles en mocht ik een pony uitlaten. Kijk je mee?

Tadaa! Het verjaardagscadeau voor manlief is gearriveerd. het is een DIY bouwpakket voor het zelf (af)maken van een gitaar. We hebben dit bouwpakket uit Australië laten overkomen en op 1 april krijgt Jasper zijn cadeau <3

 

Tijdens datzelfde verjaardagsbezoek komt Izzy ook gezellig mee. Bowie en Izzy zijn de hele middag druk aan het spelen, ze kunnen het goed met elkaar vinden. Super! Eind deze maand gaan we Bowie laten castreren zodat hij straks ook veilig met Izzy kan spelen, zonder de hitsige kerel uit te gaan hangen, haha ;-)

 

2 april: een oom van mij is een erg goede darter, en hij gaat me leren darten. Ik wil dit al zeker een jaar en ik ben blij dat ik nu op de juiste manier heb leren darten. Na afloop krijg ik een setje darts mee en inmiddels heb ik ook een (simpel) dartbord gevonden. Nu kan ik thuis mooi verder oefenen, yay!

 

3 april: we hebben er even mee moeten wachten maar ook Ruben zit nu eindelijk op zwemles. Hij is motorisch niet heel erg sterk en heeft een zwakke balans, maar hij blijkt gelukkig wel een échte waterrat te zijn. Hij is dol op zwemles en vindt het heerlijk om nieuwe dingen te leren in het zwembad. Na afloop komt hij elke keer trots aan me vertellen wat hij allemaal gedaan heeft, awwwh <3

 

In Samenwerking met A.W. Bruna uitgevers en Hebban ga ik dit boek buzzen, ofwel onder de aandacht brengen op social media. Op 5 april krijg ik hem binnen en ik begin meteen met lezen. Mijn recensie kun je hier teruglezen.

 

Olivia, mijn Calathea Orbifolia, groeit als kool. Ik kijk eens goed rond in de woonkamer of ik haar elders een betere plek kan geven, waar ze meer ruimte heeft. Ik spot een plekje bovenop de speelgoedkast en voorwaar, het ziet er nog leuk uit ook.

 

Over speelgoed gesproken: op de ochtend van 8 april vind ik Iron Man in de boekenkast. Hij lijkt zich te hebben opgeworpen tot beschermheer van de Stephen King boeken. ;-)

 

Ruben en ik hebben allebei een viertal toverpotloden. Ken je dat nog, van vroeger? Deze zijn van het merk Koh I Noor en we zijn er heel erg blij mee. Vooral Ruben: bijna elke kleurplaat wordt met toverpotlood versierd ;-)

 

Tijd voor een nieuwe kleurboekrecensie! Ik ben momenteel druk bezig met het boek ‘Zwoele Zomeravonden’ ofwel ‘Sommarnatt’ van Hanna Karlzon.

 

15 april: tijdens een bezoekje aan opa en oma laat Ruben zijn Minecraft skills zien. Hij speelt het spel nu volgens mij een maand of 2 en wordt er echt steeds beter in. Op YouTube zoekt hij filmpjes met inspiratie op. Hetgeen wat in de filmpjes wordt gebouwd dat bouwt hij feilloos na. Ook kent hij dankzij die filmpjes al tal van trucjes. Ik vind het maar knap hoor!

 

Paaspost voor Sandy, jeeej! Ik ontving mijn nieuwe Flow magazine en van BBNC uitgevers ontving ik een Bullet Journal, om over te schrijven. En daar ben ik al mee bezig, binnenkort meer over dit boekje in een blogpost dus =D

 

Vrolijk Pasen! Op 16 april gaan we bij mijn opa (84) op bezoek. Er komt nog meer bezoek die middag. Het wordt weer ouderwets gezellig kletsen, lachen en gek doen met zijn allen. Heerlijk vind ik dat.

 

18 april: ik ga naar Dongen voor een workshop. Over deze workshop vertel ik meer in deze blogpost. Het was leuk en ook erg leerzaam. Elke dag als ik beneden kom is het eerste wat ik doe, nadat ik de gordijnen geopend heb, een blik in mijn stolp werpen. Wat ziet dit er onwijs mooi uit zeg, gaaf!

 

Op 22 april ga ik met de Flexcollega’s van mijn werk naar de Efteling, een bedrijfsuitje. Ik vind zoiets soms best even spannend: ik ken geen van de collega’s echt goed dus het is dan toch even afwachten hoe dat zo’n dag uitpakt. Het uitje was echt heel erg leuk! Degene waarmee ik ga carpoolen blijkt een bekend gezicht uit de wijk te zijn en ook de groep waarmee we die dag optrekken is erg gezellig. We kletsen, we lachen en gaan met zijn allen in de Baron. Dat was voor mij de eerste keer, en ik vond het leuk! Ook bezochten we de Raveleijn show, die vond ik erg mooi, had ik ook nog nooit gezien. Het meest geniet ik eigenlijk nog wel van alle prachtige bloemperken in het park. Die tulpen….holymoly!

 

We hebben maar een simpele inrichting maar door de plantjes begint het steeds gezelliger te worden, vind ik. Na een kleine verhuizing van deze Calathea (op het krukje) ziet het er weer een beetje leuker uit. Zeker zo met de stolp er bij. Ik word hier blij van. Errug blij zelfs.

 

Op Instagram hebben we bijna allemaal wel de neiging om ons, ons huis etc. van onze beste kant te laten zien. Soms vind ik het daarom juist leuk om een momentopname te laten zien zoals het is, dus inclusief de imperfecties. Zie hier een theekast die bijna uitpuilt van ellende. Ik heb echt enorm veel thee gekregen de afgelopen tijd, met een rommelbende als gevolg, woeps. Binnenkort maar eens flink gaan mesten, denk ik zo!

 

27 april: Koningsdag! Wij zijn echte vrijmarkt snuffelaars en besluiten dan ook om vrijmarkten te gaan bezoeken. Tijdens de vrijmarkt in Oosterhout zien we dat kinderen een ponyritje mogen maken. Ruben begint meteen enthousiast te kirren en te roepen. Nu laat het hulpje van de Ponymevrouw het echter net op dat moment afweten waardoor zij in haar eentje vier pony’s moet bedienen. En dus mag ik deze pony zelf uitlaten. We lopen netjes een rondje, laten Twilight Sparkle nog even wat gras knabbelen en lopen dan weer braaf terug naar Ponymevrouw. Ruben vindt het helemaal fantastisch. Ik stiekem ook wel…niet verder vertellen hoor, is ons geheimpje.

 

30 april: Jodie en ik gaan naar een persevent in Utrecht (daarover vertel ik over een paar dagen meer in een nieuwe blogpost). Bij haar thuis maken we kennis met Mittens, haar prettig gestoorde kroelpoes. Normaal gesproken zijn dieren wat terughoudend naar Ruben toe, omdat hij nogal lomp (lief, maar lomp) en overenthousiast is. Mittens en Ruben blijkt echter in één keer goed te gaan. Ik smelt echt bij het zien van deze foto. Kijk die twee nou eens samen in de stoel zitten, liefff!

 

Het persevent zelf was overigens erg leuk en leerzaam. Hier heb ik zojuist geleerd hoe je op de juiste manier Matcha thee bereidt. En blijkbaar had ik het nog erg goed gedaan ook, dus ik was best een beetje trots op mijn groene ‘milkshake’, haha. Deze foto is gemaakt door Jodie.

 

En dat was hem dan. Mijn april van 2017. Ik vond het een erg fijne maand en heb echt keihard genoten van alle uitjes, fijne momenten en mooie ervaringen. Ik kan terugkijken op een erg geslaagde maand. Hopelijk wordt mei net zo leuk. Ik heb nog niet zoveel in de planning staan, maar ik ga onder andere wèl met een paar vriendinnen naar het Dutch Tea Festival. Leukleuk! Verder krijgen we als het goed is de uitslagen van de onderzoeken naar Ruben. Hij heeft inmiddels een behoorlijke test ondergaan en we hebben héél veel vragen beantwoord en gesprekjes gehad. Met de uitslagen van de onderzoeken hopen we straks goede handvaten te kunnen krijgen, voor zowel op school als voor thuis. Best spannend dus!

Ik wens jullie allemaal een mooie, zonnige en fijne meimaand toe. Enjoy the sun, lovelies!
Wil je meer foto’s en filmpjes zien? Volg me dan op Instagram.

 

 

2 Antwoorden

  1. Heerlijke maand heb je zo te zien gehad! Heerlijk, al die uitjes!
    Succes met het gesprek over Ruben. Ik hoop dat de testresultaten nuttig zijn. En veel plezier in mei!
    Saar onlangs geplaatst…Goodbye April, hello May!My Profile

  2. Haha vind je dat een rommel in je kast? Dan heb je mijn voorraadkast nog niet gezien :P Leuk overzicht!
    Jenn onlangs geplaatst…Review: Yoga met EvyMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »