Zomermeeting 2017 | Utrecht

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 0

Hello lovelies,
Het is al weer even geleden dat we een meeting hebben gedaan en ik moet bekennen, bij mij jeukt het wel weer om eens te gaan meeten met zijn allen. Omdat onze vorige Utrecht-meeting een succes was leek het me eigenlijk wel leuk om dit gewoon nog eens te gaan doen. Daarom presenteer ik u: de Passion 2 Create zomermeeting 2017! We gaan op zaterdag 26 augustus gezellig meeten in het prachtige Utrecht. Kom je ook?

Wat gaan we doen?

We gaan ons een dagje in Utrecht vermaken. Winkeltjes kijken, hapje eten, beetje shoppen hier en daar, lekker drinken, cultuur snuiven, pokéstops draaien…dat soort dingen :lief We bedenken gedurende de komende weken op het forum gezamenlijk wat we precies willen gaan doen en zo zal er vanzelf een leuk programma tot leven komen. Uiteraard houden we net als de vorige keer een rustig tempo aan en nemen we geregeld even een korte pauze.

Hoe laat?

We spreken op station Utrecht Centraal af, tussen 11:00 en 11:30. Ik zal nog even kijken naar een geschikt meetingpoint, ik weet niet hoe het station momenteel ingedeeld is na alle verbouwingen. Suggesties zijn welkom! Na 11:30 gaan we op zoek naar een leuke locatie voor een lunch en vanaf daar duiken we gezellig de stad in met zijn allen.

Aanmelden.

Wil je gezellig mee komen meeten? Tof! Als je een forumaccount hebt dan mag je Sandy een Privéberichtje sturen. Heb je dit niet? Geen probleem! Je kunt je heel simpel aanmelden door hieronder een comment te plaatsen. Laat a.u.b. even weten met hoeveel dat je komt ;-)

Extra tips.

  • Je kunt je aanmelden tot en met 24 augustus aanstaande. Ook mensen van buiten ons forum zijn welkom dus neem gerust je moeder, bff, tante, vader, ome Koos of studievriendin mee.
  • Geef bij het aanmelden even door met hoeveel mensen dat je komt meeten.
  • Reis je met het OV? Houd dan rekening met evt. vertragingen. Mocht je vertraging oplopen, bel me dan even op, dan houden we er rekening mee. Mijn telefoonnummer PB of mail  ik vlak voor de grote dag naar de deelnemers.
  • Utrecht is een heel mooie stad. We zullen wat extra tijd nemen zodat je foto’s of Instagramkiekjes kunt maken: neem gerust je camera mee.
  • Tip: probeer een NS dagkaart te scoren als je ver moet reizen. Deze worden regelmatig verkocht bij HEMA, Blokker of Kruidvat en kosten +/- €17,00
  • Ben je onverwachts verhinderd? Vergeet dan niet om jezelf af te melden voor deze meeting.

 

Foto: Pixabay

Laat een reactie achter

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »