Even voorstellen: Joella

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 3

Hey Hallo,
Dit wordt mijn eerste blogartikel op passion 2 create en ik wil dan ook als eerste Sandy bedanken want dankzij haar schrijf ik nu een blogartikel voor jullie.

Aangenaam!

Omdat dit mijn eerste artikel wordt voor jullie zal ik mezelf eerst even voorstellen, want jullie hebben vast geen idee wie er nu hier achter dat pctje zit te schrijven. Aangenaam mijn naam is Joella: verliefd, verloofd en samenwonend met vriendlief en wonend in het centrum van een dorpje in het mooie Noord-Brabant.

Ik ben 31 jaar, heb een opleiding dierverzorging gedaan en een opleiding specifiek over honden, in het verleden heb ik in het dierenasiel gewerkt maar door chronisch ziek te zijn geworden lukt het mij niet meer om in deze branche te werken.

Momenteel doe ik een studie Latijn, een heel andere richting dus maar ik wilde al jaren latijn leren en ik vond het in september maar eens tijd worden dat ik dat ging doen.

Boekblogger.

Naast mijn studie en het verzorgen van mijn eigen dieren en planten en het huishouden ben ik boekblogger op Hebban sinds juli 2017. Ik vind het heerlijk om te bloggen, en natuurlijk om boeken te lezen en te bespreken op mijn blog of een boek te lezen en te bespreken met andere boekenliefhebbers in een Hebban leesclub.

Vanaf nu zal ik ook hier gaan bloggen over boeken en alles erom heen want niet alleen boeken zijn heerlijk maar ook al die geweldige boekengoodies. Omdat ik ook graag creatief bezig ben zal ik misschien af en toe een uitstapje maken naar een creatief artikel. Dus vind je alles wat met boeken te maken heeft net zo interessant als mij, kom dan gerust gezellig mee lezen! Heb je nog vragen aan mij gewoon omdat je nieuwsgierig bent, vraag het gerust. Ik hoop jullie hier graag vaker te zien.

En ik ben ook erg benieuwd wat jij graag leest?!

Veel liefs
Joella – De wereld van een book-a-holic

3 Responses

  1. Marjanne

    Welkom Joella, leuk dat je over boeken gaat schrijven. Ik ben benieuwd naar je verhalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.