Geen KreaDoe voor mij :(

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 2

Hela,
Eigenlijk zou ik nu net vertrokken zijn in de richting van de Jaarbeurshallen, in Utrecht. Vandaag zou mijn bloggersdag op de KreaDoe worden. Maar helaas, ik werd gisterochtend ziek. Ik kreeg klachten als die van een voedselvergiftiging, I shall spare you the details…

Buikpijn.

…En dus lig ik nu ziek op bed. Of, nou ja, ik ben afwisselend in bed of in de badkamer te vinden. Gisterochtend had ik last van buikklachten. Nu vind ik dat op zich niet zo spannend: ik heb PDS en daardoor wel vaker last van mijn buik. Maar tegen 11 uur had ik er echt goed last van. Gelukkig kon mijn man mij komen ophalen. Eenmaal terug thuis barstte het feestje los. Uit eerdere ervaringen weet ik dat ik van dit soort feestjes altijd goed moet herstellen. En voordat ik weer echt een beetje fit, fris en fruitig ben zijn we zo een week verder.

Verdrietig.

Ik wist dan ook meteen wat me te doen stond: de kapper afzeggen, de geplande schoolvergadering afzeggen, en, met pijn in mijn hart: mijn bezoek aan de KreaDoe vandaag afzeggen. Een beursbezoek vind ik altijd erg leuk maar op een normale dag moet ik er al van bijkomen. Laat staan als ik ziek ben, of net ziek geweest ben. Dat is geen doen voor mij. Dus blijf ik nu even zoveel mogelijk thuis en probeer wat aan te sterken. Ik ben hier echt heel erg verdrietig om, had echt zó uitgekeken naar de KreaDoe. Maar het is even niet anders nu.

Live vloggen.

Het was de bedoeling dat ik vandaag live zou gaan vloggen. Lekker bijkletsen over koetjes en kalfjes en ik wilde ook een ‘vraag het de blogger’ gaan doen. Dit gaat nu dus niet door. Maar wie weet, als ik binnenkort wat opgeknapt ben en er niet meer uitzie als een verse roadkill, kunnen we dit thuis gewoon inhalen. Mocht je dit een leuk idee vinden, dan mag je in de comments gerust aangeven wat jij leuk zou vinden om te bespreken in een live vlog. Wie weet neem ik jouw idee dan wel mee in de planning ;-)

Maar nu ga ik eerst even rustig bijkomen en uitzieken. Hopelijk ben ik snel weer de oude, want als er één ding is waar ik een hekel aan heb dan is het ziek zijn! Oh enne, mocht jij wel naar KreaDoe gaan, of er al geweest zijn? Laat me gerust in een comment weten wat je hebt geshopt, hebt gedaan en hoe jouw dag was. Dan heb ik wat te lezen en een beetje afleiding. En dat is fijn. Alvast bedankt!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.