Review: de winterkleurkaarten van Julia Woning

Hey hallootjes,

Nu het stiekem toch wat kouder is geworden leek het me een ideaal moment om een review te schrijven over de Winterkleurkaarten van Julia Woning, deze mocht ik enige tijd geleden ontvangen van BBNC Uitgevers. Julia Woning kennen jullie dan ook vast inmiddels wel: ik heb al meerdere reviews mogen schrijven over haar kleurboeken.

Wat zegt BBNC/MUS Creatief zelf over deze kaarten?

De Winterkleurkaarten van Julia Woning brengen je meteen in winterse sferen en geven je een instant warm gevoel vanbinnen. De illustratrice geeft op haar eigen vakgebied en in haar eigen stijl vorm aan een prachtige set kleurkaarten. De luxe doosjes met 20 verschillende, inkleurbare winterkleurkaarten bevatten ook 20 bijpassende enveloppen. Verblijd je familie, vrienden en collega’s in de decembermaand eens met een prachtige zelfgekleurde winterkaart!

Afwisseling.

Ik ben eigenlijk meer een kleurboeken liefhebber maar dit leek me toch eigenlijk ook wel heel erg leuk om kaarten in te kleuren voor de afwisseling, een kaartje word zo toch nog net een stukje persoonlijker. Aangezien het ook geen zomer meer is en het weer lekker wisselvallig is en temperaturen die dichter bij het vriespunt gaan liggen, zocht ik in mijn vrije tijd toch de kleurpotloden stiften en markers op met een bakje thee erbij en ben ik gaan kleuren!

Ik heb 2 kaarten ingekleurd met stabilo pen 68 stiften, goud marker van edding, glitter/gelpennen en alcoholmarkers van de action, en de kaart met het rendier dit keer lekker eigenwijs met een blauwe neus, heb ik ingekleurd met Fabercastell polychromos potloden.

Wat vind ik?

Winterkleurkaarten inkleuren is een superleuke activiteit en een leuke afwisseling op de kleurboeken die ik al heb. Je kunt ze ook nog opsturen aan je familie, vrienden of gewoon aan iemand die met de feestdagen een extra kaartje verdient.

Stabilostiften, glittergelpennen en de fabercastell polychromos doen het prima op deze kaarten, ga je met de alcoholmarkers aan de slag weet dan ze drukken toch echt door en dan zit er niets anders op. Mocht je je er aan storen dan kun je even zelf een andere achterkant maken door er bijvoorbeeld een leuk gekleurd papiertje op te plakken of je gaat met washitape aan de gang om het leuk te versieren of met nog vele andere leuke ideetjes die je zelf kunt bedenken. Het papier is lekker dik dus je kunt je er ook lekker op uitleven.

Wat zit er in het doosje?

20 kleurkaarten en 20 enveloppen: de kaarten zijn dubbelzijdig bedrukt, de voorkant met een mooi in te kleuren kaart en de achterkant met een standaard feestdagen groet, ook deze is in te kleuren. De kaarten hebben een afmeting van ongeveer 15 x 15 cm.

De winterkleurkaarten van Julia Woning zijn te koop voor  €9,99 bij onder andere BBNC Uitgevers/MUS Creatief en bij Bol.com.

Groetjes, Anika – Anika Kleurt

11 Responses

  1. Susan

    Oh leuk, heel leuk stijltje vind ik dit! En kleuren blíjft leuk, ook als je 25 bent haha… Ga zeker even kijken!

  2. Marjanne

    Wat leuk die inkleurkaarten, dat had ik nog niet eerder zo gezien. Fijne revieuw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.