In het zonnetje: Het beste van de kweker

geplaatst in: Kamerplanten | 9

Onlangs kwam ik in contact met Het beste van de kweker, ik mocht wat uit hun kwekerij uitzoeken om over te bloggen. Het beste van de kweker heeft een mooi aanbod van verschillende planten, waaronder ook Phalaenopsis Orchideeën. Ik had geen Orchidee in huis en tussen al dat groen leek een plant met mooi gekleurde bloemen me wel een mooie afwisseling. Vandaag vertel ik wat meer over deze kwekerij.

Het Beste Van de Kweker.

Het Beste van de lweker is een mooi vormgegeven webwinkel met een leuk assortiment aan planten. Naast Orchideeën hebben ze ook andere bloeiende kamerplanten, groene kamerplanten en een assortiment bestaande uit bijvoorbeeld potten, kaarten, chocolade en is er een pagina met mooie aanbiedingen. Leuk om te weten: de prijs die je bij de planten ziet staan zijn inclusief de verzendkosten. De planten worden in een zeer degelijke verpakking verzonden. Top!

Mijn Orchidee.

Zoals gezegd, ik heb een Orchidee besteld. Ik koos voor een Dublin, omdat ik de bloemen zo mooi vind: sereen wit aan de buitenkant en voorzien van een opvallende, felroze lip (de kern van de bloem). De volgende dag ontving ik mijn plant: hij zat in een heel grote doos en was geweldig goed verpakt. Ik vind het zelf altijd doodeng om een plant online te bestellen omdat je niet weet hoe de plant zal aankomen. Maar de postbezorger had de doos keurig netjes op een klein steekwagentje staan en was heel voorzichtig. Eenmaal binnen heb ik de plant met veel plezier uitgepakt. De plant zelf is echt schitterend om te zien en ik ben helemaal trots op mijn Dublin. Datzelfde weekend koop ik er bij het lokale tuincentrum een tweede Orchidee bij. En van mijn ouders krijg ik er ook nog eentje overhandigd, waardoor mijn Dublin inmiddels in goed gezelschap is.

Productinformatie van de Dublin Orchidee.

– Je ontvangt de orchidee in een stadium waarbij enkele bloemen bloeien, de rest zit nog in de knop.
– De orchidee wordt geleverd zonder sierpot.
– De getoonde prijs is inclusief verzendkosten.
– Je kunt verschillende varianten(*) van deze orchidee kiezen (indien beschikbaar).

Er is keuze uit:
– Aantal takken (twee of drie)
– Het aantal bloemen (in knoppen uitgedrukt)
– De lengte van de plant, gerekend vanaf de onderkant van de pot (let op: de lengte kan +/- 10 cm afwijken).

Voordelen Het Beste van de Kweker:
– Orchideeën van absolute topkwaliteit
– 12 weken bloeigarantie
– Veilig thuisbezorgd in special care verpakking
– Voor 14:00 uur besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
– Direct van de kweker, verser kun je ze niet krijgen

Met veel zorg.

Het zijn dit soort webshops die er bij mij voor zorgen dat ik online planten durf te bestellen. Er wordt met liefde voor de planten gezorgd en dat is goed te zien. Mijn plant ziet er schitterend uit en is duidelijk met veel zorg ingepakt en verzonden. Bij de bestelling zat overigens ook een extra folder met wat uitleg over de Orchidee. Hier zaten ook enkele verzorgtips bij, iets wat ik heel prettig vind. Ben je op zoek naar een mooie, betaalbare kamerplant? Neem dan zeker een kijkje bij Het beste van de kweker.

 

 

 

Dit blogartikel bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Zie disclaimer.

9 Responses

  1. nicole

    Fijn dat de bloemen er ook al in zitten. Van die planten die je nog helemaal moet opkweken vind ik te veel werk….

  2. Lodi

    Deze orchidee is heel erg mooi, Fijn ook dat ze goed verpakt worden, want het is toch een kwetsbaar iets. wat kost deze plant nu als ik hem zelf zou bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.