Het Passion 2 Create forum is vernieuwd!

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 9

Het Passion 2 Create forum is in 2007 geopend. Ik begon het forum ooit speciaal en alleen voor creatievelingen. We waren een klein, underground forum met een redelijke vaste groep leden, voornamelijk jongvolwassenen. Dat is leuk en gezellig, maar tijden veranderen, en wij ook. De jongvolwassenen van toen zijn nu allemaal volwassen mensen. Sommigen met een gezin, anderen met een fulltime baan. Of beiden. De meesten van ons hebben niet zoveel tijd meer voor creatieve hobby’s. En de jongvolwassenen van tegenwoordig maken liever gebruik van Facebookgroepen en -pagina’s. En dus vond ik het de hoogste tijd worden om het forum eens helemaal om te gaan gooien.

Het vernieuwde Passion 2 Create.

De afgelopen week ben ik druk aan het peilen geweest om te zien waar jullie interesses liggen. Ik opende een poll en kreeg mailtjes met tips en feedback. Aan de hand van deze informatie ben ik vandaag druk aan het sleutelen geweest. En het resultaat mag er zijn! Het vernieuwde Passion 2 Create forum biedt nu niet alleen ruimte aan creatieve hobby’s maar er is nu ook ruimte voor lifestyle onderwerpen. Zo zijn er nu ook prikborden met thema’s als liefde, relaties, seks, psyche, reizen en religie bijgekomen. We kunnen nu, naast onze hobby’s, ook fijn over GroteMensenZaken praten ;-)

Anoniem.

Zoals gezegd, het forum is al tien jaar online. Een groot deel van de leden kent elkaar, ook privé. Ik kan me dan ook voorstellen dat je als bestaand forumlid wel graag mee wilt komen kletsen in de nieuwe prikborden, maar dat je dit liever niet onder je eigen naam doet. In sommige gevallen is een beetje anonimiteit immers wel zo fijn. Mijn advies: maak een 2e account aan (met een heel andere gebruikersnaam) of laat je huidige gebruikersnaam door mij aanpassen. Houd er rekening mee dat een aantal van de nieuwe prikborden openbaar toegankelijk is. Een ander deel van de nieuwe prikborden is daarentegen privé en alleen zichtbaar voor ingelogde forumleden. Heb je nog helemaal geen account? Maak er dan gauw eentje aan en kom gezellig met ons meekletsen!

Kom je kijken?

Uiteraard vinden wij het heel leuk als je het vernieuwde forum komt bezoeken, gezellig! Je kunt het forum via deze link bezoeken. Oh enne, voordat ik het vergeet: je hebt nog slechts een paar weken om mee te doen aan onze Winterprijsvraag. Tot forums!

9 Responses

  1. Sherry

    Wat ziet je forum er goed uit. Ik zal er zeker vaak te vinden zijn. Ik had er 14 jaar geleden ook een gestart. Ik moet nog kijken of het bestaat. Ik heb hem afgelopen 4 jaar niet meer gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.