Joella’s creatieve boeken top 3

geplaatst in: Creatief & DIY | 9

Ben jij toe aan iets nieuws, of wil je heel graag je creatieve hoekje wat uitbreiden of ben je op zoek naar een creatief cadeau? Vandaag deel ik een top 3 van creatieve boeken die je echt wilt scoren.

Love Origami

Wat is er leuker dan een velletje papier, en een tof boek wat je gaat helpen bij het vouwen van de meest mooie ontwerpen. We kennen vast allemaal het origami vouwen, dat ene vlindertje of dat leuke hartje. In dit boek vind je allerlei mooie ontwerpen om dat ene mooie ontwerpje te maken en een lach te toveren op ieders gezicht. Er staan verschillende ontwerpen in, een uitgebreide omschrijving en een boel toffe foto’s en als verrassing zitten er ook nog enkele leuke origami vellen bij. Je bent met dit boek en vellen dan ook helemaal klaar om te beginnen met origami vouwen hoe tof is dat?

Productinformatie.
ISBN: 9789045322445
Formaat: 205 x 204 x 14 mm
Gewicht: 415 gram
Auteur: Ross Symons
Omvang: 128 pagina’s
Uitvoering: Paperback
Inclusief 20 vellen origami papier
Prijs: €9,99 bij bol.com

Artist’s edition – Het enige echte mandalakleurboek

Ben jij helemaal gek van kleuren en wil je graag je collectie nog eens uitbreiden? Hou je van verschillende toffe mandala kleurplaten dan is dit boek het helemaal! Met de geweldige hardcover en de gouden letters en daarbij prachtige kleurplaten kom jij helemaal tot rust en kan je je helemaal creatief laten gaan met potlood en stift. Felle kleurtjes of zachte pastel tinten, met dit boek kun je alle kanten in. Na het kleuren van een van deze platen ben jij weer helemaal zen!

Over dit boek:

“Mandala’s zijn het favoriete onderwerp van volwassenen om in te kleuren. Ze vormen een bron van rust, wijsheid en meditatie en het inkleuren van mandala’s heeft dan ook een haast meditatief effect. Maar door de bijzondere details en prachtige geometrische figuren zijn mandala’s ook gewoon heel leuk om in te kleuren. Ze zorgen ervoor dat je je dagelijkse beslommeringen even achter je kunt laten en dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Het is dus geen verrassing dat de mandalakleurboeken ongekend populair blijven onder de fanatieke en beginnende kleurders. ‘Het enige echte mandakleurboek voor volwassen – artist’s edition’ bevat 48 nieuwe, gedetailleerde mandala’s, enkelzijdig bedrukt op 200 grams papier, wat het boek geschikt maakt voor een verscheidenheid aan materialen.”

Productinformatie.
ISBN: 9789045321837
Formaat: 259x258x21 mm
Gewicht: 925 gram
Uitvoering: Hardback
Prijs: €14,99 bij bol.com

Elke dag een letter

Ben je al bekend met handlettering en zou je heel graag willen oefenen om prachtige letters te maken? Met elke dag een letter ga je iedere dag een mooie letter handletteren. Of je nu wil starten met handlettering of gewoon oefenen om beter te kunnen handletteren met dit boek ga jij het helemaal maken en kun je na het oefenen in dit boek een hele hoop mooie letters tekenen. Een mooi cadeau voor jezelf, of voor je beste vriendin.

Productinformatie.
ISBN: 9789045321905
Formaat: 186x130x33 mm
Gewicht: 395 gram
Uitvoering: Paperback
Prijs: €12,50 bij bol.com

Heb jij ook al zin om te gaan shoppen?

Veel liefs
Joella

 

Dit blogartikel bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Zie disclaimer.

9 Responses

  1. Janet | thatonetime

    Leuk! Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn maar origami en handlettering heb ik geen ervaring mee. Ik heb wel meerdere kleurboeken voor volwassenen dus zo’n mandalakleurboek zou goed bij de collectie passen. :yup
    Janet | thatonetime heeft onlangs geplaatst…6x wanderlust in huis #2My Profile

  2. nicole

    Ik ben zelf niet handig, maar dit lijken me zeker leuke boeken. Superknap wat anderen kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.